• چهارشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 98012108186
  • خبرنگار : 71432

احتمال آب شدن یخچال‌های طبیعی آلپ تا سال ۲۱۰۰

یخچال طبیعی

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد تا سال ۲۱۰۰ میلادی حدود دو سوم از حجم یخچال‌های طبیعیِ آلپ آب می‌شوند.

به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده‌ است: تا پایان این قرن افزایش دمای ناشی از تغییرات اقلیمی موجب خواهد شد حدود دو سوم از یخچال‌های طبیعی در رشته‌کوه‌های آلپ ذوب شوند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد گرمای جهانی در کنار انتشار گازهای گلخانه‌ای که در گذشته رخ داده موجب خواهند شد تا سال ۲۰۵۰ نیمی از یخ‌های موجود در این رشته‌کوه از بین برود. همچنین حتی درصورتیکه میزان انتشار آلاینده کربن به صفر کاهش پیدا کند، تا سال ۲۱۰۰ دو سوم از پهنه‌های یخ ذوب می‌شوند.

به گفته کارشناسان مطالعات جوی از بین رفتن یخچال‌های طبیعی به طور چشمگیر بر میزان دسترسی به آب در بخش کشاورزی و برق آبی به خصوص به هنگام خشکسالی اثر گذاشته و طبیعت و گردشگری را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

محققان سوئیسی اظهار داشتند: یخچال‌های طبیعی در بخش اروپایی رشته کوه آلپ و تحولات اخیری که در آن‌ها اتفاق افتاده نشانه تغییرات پیوسته در وضعیت آب و هوایی است.

به گزارش روزنامه گاردین،همچنین به گفته محققان یخچال‌های طبیعی در رشته‌کوه‌های هیمالیا و هندوکش که در ارتفاع بالاتر و سردتر قرار دارند درصورتیکه میزان انتشار جهانی آلاینده کربن کاهش پیدا نکند تا سال ۲۱۰۰ دو سوم از حجم یخ‌های خود را از دست خواهند داد.

انتهای پیام   

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.