• شنبه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98013113729
  • خبرنگار : 99999

گامی در جهت ایجاد چراگاه‌های دائمی و احیای مراتع؛

تولید گراس‌های علوفه‌ای متحمل به سرما و خشکی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

تولید گراس‌های علوفه‌ای متحمل به سرما و خشکی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
عکس تزیینی است

در مراسم روز مزرعه که با مشارکت فعال پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد، گراس‌های علوفه‌ای متحمل به سرما و خشکی تولید شده در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که از پاییز سال گذشته در مجتمع کشت و صنعت صفایی کشت شده بود، به شرکت کنندگان معرفی شد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر رضا محمدی از محققان طرح در توضیح این دستاورد گفت: گراس‌های علوفه‌ای پتانسیل فراوانی برای تولید علوفه با کیفیت در شرایط سخت محیطی به خصوص در مناطق سردسیری و مراتع مناطق شمالی و شمال غربی کشور دارند. با توجه به استقرار سریع، تحمل نسبی خوب به سرما و خشکی، چند ساله بودن و امکان استفاده از بارش‌های پاییزه و بهاری، از این گراس‌های علوفه‌ای می‌توان برای ایجاد چراگاه‌های دائمی و احیای مراتعی که در اثر چرای بی‌رویه و فشار بیش از حد دام از بین رفته‌اند، به خوبی بهره‌برداری کرد.

علاوه بر این با توجه به سیستم توسعه یافته ریشه‌ای در این گیاهان، کشت آنها در اراضی مرتعی و مناطق شیبدار، از روان‌آب و فرسایش آبی و بادی خاک به میزان چشمگیری جلوگیری کرده و باعث نفوذ بیشتر آب در خاک و تغذیه سفره‌های آب زیر زمینی می‌شوند.

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی علاوه بر گراس‌های علوفه‌ای در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک نیز با مجتمع کشاورزی و دامپروری صفاری همکاری دارد که از آن جمله می‌توان به اجرای پروژه تحقیقاتی تولید فرمولاسیون مناسب باکتری‌های بومی سیلاژ ذرت توسط دکتر غلامرضا صالحی جوزانی اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha