• یکشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98020804035
  • خبرنگار : 30054

تحصیل در اتریش

سروش سعادت

سیستم آموزشی اتریش ترکیبی از آموزش کلاسیک و عالی با جدیدترین متدهای تکنولوژی و پژوهشی می‌باشد که برای تحصیل در اتریش، فرد نیازمند ارائه مدارک اولیه و اخذ ویزای تحصیلی اتریش خواهند بود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مؤسسه حقوقی سفیران روش سعادت، تحصیل در اتریش برای افرادی که خواهان تحصیل در اتریش می‌باشند و مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های ایران هستند، می‌توانند از این فرصت طلایی استفاده کرده و انتقالی خود را به مراکز آموزش عالی بگیرند و با معادل‌سازی واحدهای گذرانده به ادامه تحصیل در اتریش بپردازند.

در صورتی که اشخاص دارای دیپلم ۱۲ ساله هستند و خواهان تحصیل رایگان بدون مدرک زبان در اتریش باشند در ابتدا باید در دانشگاه‌های سراسری روزانه کشور مبدا خود در رشته مورد نظری که قصد خواندن آن رشته در اتریش را دارند، قبول شده و به ادامه تحصیل در اتریش بپردازند.

ویزای تحصیلی اتریش

تمامی اشخاصی که علاقه به تحصیل در رشته‌های مختلف تحصیلی ازجمله تحصیل پزشکی در اتریش برای مدت زمان ۶ ماه خواهند بود، باید برای ویزای تحصیلی اتریش به یکی از کنسولگری‌ها و همچنین سفارت‌های این کشور اقدام کنند.

تایپ C ویزای شنگن: این نوع ویزا به متقاضیان مجوز می‌دهد تا در اتریش و تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شنگن برای مدت زمان ۹۰ روز اقامت داشته باشند.

تایپ D ویزای شنگن: این نوع ویزا برای اقامت حداقل ۹۱ روز تا ۶ ماه برای افراد می‌باشد.

برای اقامت بیشتر از ۶ ماه و به منظور تحصیل طولانی مدت فرد نیازمند اقامت دانشجویی و اخذ ویزای تحصیلی اتریش خواهد بود و پس از ورود به کشور اتریش با این ویزا، فرد به مدت ۳ روز فرصت دارد تا اطلاعات محل سکونت و اقامت خود را ثبت نماید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بیشتر ۶ ماه

در قسمت زیر به مهم‌ترین مدارک برای اقامت دانشجویی می‌پردازیم:

- ۲ قطعه عکس رنگی پاسپورت

- ارائه پاسپورت معتبر همراه با یک نسخه کپی از آن

- ارائه شناسنامه

- گواهی محل سکونت در اتریش همراه با اجاره‌نامه (خانه، پانسیون و یا خوابگاه)

- بیمه سلامت تا پوشش سقف ۳۰ هزار یورو

- ارائه گواهی تمکن مالی از بانک برای مدت اقامت در اتریش

- ارائه نامه پذیرش از دانشگاه اتریش

- بلیط پرواز برگشت از اتریش

- تکمیل اپلیکیشن فرم ویزاهای نوع C و D

- گواهی عدم سو پیشینه

رشته‌های پرمخاطب به منظور اخذ ویزای تحصیلی اتریش

طی آمار به‌دست‌آمده، رشته‌های پزشکی به دلیل سخت بودن آزمون‌های ورودی مانند کنکور ایران، مخاطبان زیادی را برای تحصیل پزشکی در کشورهای خارجی به خود جذب کرده است، ازآنجایی‌که کشور اتریش دارای نظام آموزشی رایگان می‌باشد مقصد فوق‌العاده‌ای برای تحصیل در رشته پزشکی در اتریش می‌باشد، البته این نکته را هم نیز باید متذکر شویم که تحصیل پزشکی در اتریش بدون هزینه، بدون مدرک زبان کاری بس دشوار خواهد بود.

تحصیل پزشکی در اتریش

متقاضیان باید موفق به قبولی آزمون‌های ورودی دانشگاه‌های پزشکی کشور اتریش به زبان آلمانی شوند و همچنین موفق به قبولی در رشته‌های پزشکی و یا پیراپزشکی در دانشگاه‌های سراسری روزانه کشور خودشان شوند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به نوشته تحصیل پزشکی در اتریش مراجعه کنید.

تحصیل در مقطع لیسانس در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در اتریش تقریباً ۳ الی ۴ سال به طول می‌انجامد و فرد باید حتماً هم قبولی دانشگاه‌های سراسری روزانه خود را داشته باشد و اشتغال به تحصیل نیز با خواند یک ترم یا دو ترم نیز داشته باشند.

هزینه تحصیل و زندگی در اتریش: برای ثبت‌نام در دانشگاه‌های اتریش فرد فقط باید هزینه ثبت‌نام اولیه در حد ۵۰۰ تا ۸۰۰ یورو پرداخت کند و هزینه‌های زندگی در اتریش ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو می‌باشد. دانشجویان به راحتی می‌توانند با هزینه‌های پایین بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ یورو در ماه نیز از خوابگاه‌های دانشجویی استفاده کنند.

اجازه کار حین تحصیل: برای دانشجویان به مدت ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار نیمه‌وقت وجود دارد.

برنامه‌های رشته‌های پزشکی در اتریش

در حال حاضر بیش از ۷۵۰۰ دانشجو در حال تحصیل پزشکی در اتریش در بخش MedUni وین می‌باشند که این بخش با ارائه بیش از ۱۲۰۰ استاد، افراد زیادی را وارد جامعه پزشکی می‌کند.

دانشگاه‌های پزشکی مورد تأیید وزارت بهداشت ایران در اتریش

- University of Vienna

- Johannes Kepler University of Linz

- Med University Vienna

- Med University Graz

- Med University Innsbruk

- Karl-Franzens University Graz

در متن بالا اطلاعات جزئی در مورد کشور اتریش و یکی از پرمخاطب‌ترین نوع ویزا این کشور یعنی ویزای تحصیلی اتریش به منظور تحصیل اتریش و نحوه پذیرش و دریافت ویزا صحبت شد، پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاع از سایر کشورهای اروپایی و کشورهای انگلیسی‌زبان به خصوص برای تحصیل در رشته‌های پزشکی با کارشناسان ارشد مؤسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

انتهای رپرتاژ خبری

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.