• دوشنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98021608340
  • خبرنگار : 71467

مرکز آمار اعلام کرد

کاهش ۲۳ درصدی تولید گوشت قرمز

گوشت

در فصل زمستان سال گذشته تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی با کاهش ۲۳ درصدی به ۸۱.۵ هزار تن رسیده است.

به گزارش ایسنا، بررسی طرح آمارگیری مرکز آمار در رابطه با کشتار دام در کشتارگاه‌های کشور در زمستان سال قبل نشان می‌دهد که وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در مجموع ۸۱.۵ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

این در حالی است که گوشت گاو و گوساله با ٤٧, ١ هزار تن، ٥٧.٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

همچنین گوسفند و بره با ٢٦.٤ هزار تن، بز و بزغاله با ٥.٨ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ٢.١ هزار تن، به‌ترتیب ٣٢.٤ درصد، ٧.٢ درصد و ٢.٦ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در زمستان سال ۱۳۹۷ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشان‌دهنده کاهش ٢٣درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٣٤ درصد، برای بز و بزغاله ۱٦ درصد، برای گاو و گوساله ۱٥ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ١٤ درصد، و برای شتر و بچه شتر ٤٩ درصد بوده است.

اما آمار این را هم نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها در اسفند ماه نسبت به بهمن همین سال بیش از ١٨ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.