• چهارشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 98021809637
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

با انعقاد یک قرارداد همکاری محقق می‌شود

همکاری پژوهشی دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی

پژوهش

پژوهشکده آرتمیا و آبزی‌پروری دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی Lamberg و Seghers قرارداد همکاری امضاء کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر ناصر آق، رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه در این‌باره گفت: پژوهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه به عنوان یک مرکز رفرنس برای تست ۱۲ نوع خوراک جدید قزل‌آلا که توسط سه شرکت بلژیکی تولید شده‌اند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آغاز شد.

وی افزود: در این طرح امکان جایگزینی پودر ماهی که به‌صورت معمول به عنوان منبع پروتئینی در خوراک ماهی استفاده می‌شود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و به‌خصوص منابع پروتئینی موجودات تک سلولی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری بیان کرد: انتخاب پژوهشکده آرتمیا توسط شرکت‌های بلژیکی به عنوان یک مرکز مرجع برای تست خوراک‌های جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بین‌المللی پژوهشکده آرتمیاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.