• چهارشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98021809787
  • خبرنگار : 71432

یک توصیه تغذیه‌ای برای زنان باردار

آجیل خشکبار مغزها

پزشکان تاکید دارند که مصرف متعادل آجیل در دوران بارداری برای سلامت مغز نوزاد مفید است.

به گزارش ایسنا، پزشکان اسپانیایی در بررسی‌های خود مشاهده کردند که مصرف آجیل در دوران بارداری توانایی شناختی را در کودکان بهبود می‌دهد.

در این مطالعه ۲۲۰۸ کودک تحت بررسی قرار گرفتند. مادران این کودکان به پرسش‌هایی در مورد نوع مواد غذایی مصرفی در سه ماهه نخست و پایانی بارداری پاسخ دادند. همچنین عملکرد کودکان آنان در سنین ۱.۵، پنج و هشت سالگی به لحاظ توانایی‌های حرکتی و فکری مورد ارزیابی قرار گرفت.

محققان در بررسی‌های خود مشاهده کردند کودکان مادرانی که در دوران بارداری به طور میانگین در طول هفته ۷۴ گرم آجیل مصرف داشته‌اند در تست‌های توانایی‌های حرکتی و فکری عملکرد بهتری داشته‌اند.

به گزارش نیویورک تایمز، همچنین متخصصان اسپانیایی در این آزمایش‌ها فاکتورهای تاثیرگذار همچون سن مادر، وضعیت اقتصادی-اجتماعی، استعمال سیگار و مواد الکلی و موارد دیگر را در نظر گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.