• سه‌شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98022412777
  • خبرنگار : 71432

تاثیر یک افزودنی غذایی پرمصرف بر سلامت روده

روده

متخصصان استرالیایی در بررسی‌های اخیر دریافتند که نوعی افزودنی غذایی موسوم به E171 بر میکروبیوم روده اثر می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، گروهی از متخصصان سلامت در دانشگاه سیدنی به شواهد جدیدی دست پیدا کردند که نشان می‌دهد نانوذرات موجود در بسیاری از مواد غذایی اثرات نامطلوب و قابل توجهی بر سلامت بدن دارند.

در این مطالعه تاثیر افزودنی غذایی E171 (دی اکسید تیتانیوم) که به مقدار زیاد در مواد غذایی و برخی داروها به عنوان عامل سفید کننده استفاده می‌شود، مورد بررسی قرار گرفت. این افزودنی در بیش از 900 محصول غذایی از قبیل آدامس و سس مایونز وجود دارد و روزانه مقدار قابل توجهی از آن وارد بدن می‌شود.

مطالعه انجام شده روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است که مصرف مواد غذایی حاوی افزودنی E171 بر میکروبیوم روده اثر می‌گذارد و می‌تواند در افزایش خطر ابتلا به بیماری‌هایی از قبیل بیماری‌های التهابی روده و سرطان روده نقش داشته باشد.

محققان استرالیایی اظهار داشتند: هدف از انجام این تحقیق این است که استفاده از نانوذرات در استرالیا و دیگر کشورهای جهان بر اساس استانداردها و قوانین جدید باشد. درحالیکه نانوذرات در داروها، مواد غذایی و پوشاک کاربرد دارد تاثیرات احتمالی آن‌ها به ویژه اثرات طولانی مدت آن به درستی مورد مطالعه قرار نگرفته‌ است.

به گزارش مدیکال اکسپرس، افزایش تعداد مبتلایان به زوال عقل، بیماری‌های خودایمنی، سرطان پیشرفته، اگزما، آسم و اوتیسم می‌تواند با قرار گرفتن در معرض نانوذرات مرتبط باشد.

انتهای پیام    

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.