• شنبه / ۴ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 98030401307
  • خبرنگار : 99999

کارگاه "جستجوی علمی در پایگاه‌های استنادی و نرم‌افزارهای مدیریت منابع" برگزار شد

دام

کارگاه "جستجوی علمی در پایگاه‌های استنادی و نرم‌افزارهای مدیریت منابع" از سوی انجمن علمی مهندسی علوم‌دامی دانشگاه تربیت‌مدرس با همکاری انجمن علمی صنایع‌غذایی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، دبیر انجمن علمی علوم‌دامی در این کارگاه گفت: استفاده از نرم‌افزارهای سازماندهی و مدیریت منابع علمی در مقاطع تحصیلات تکمیلی برای دانشجو از نان شب واجب‌تر است اما استقبلال بیش از بیست نفر هرگز مورد انتظار ما نبود.

رامین نجفی اظهار کرد: ابتدا ایده‌ی برگزاری چنین کارگاهی از طرف انجمن علمی صنایع غذایی مطرح شد و درخواست داشتند کار را بصورت مشترک اجرا کنیم. هرچند مواردی مشابه از برگزاری کارگاه‌های نرم‌افزار در رزومه انجمن‌های علمی مختلف دیده می‌شود اما اینکه چند نرم‌افزار پرکاربرد به‌همراه آموزش استفاده از پایگاه‌های اطلاعاتی مطرح بصورت همزمان برگزار شود کم سابقه بوده است.

وی افزود: متأسفانه یا خوشبختانه سیستم پژوهش امروز کشورمان به این شکل است که علم را از کشورهای پیشرفته‌تر می‌گیریم، تمام تلاشمان را می‌کنیم تا چیزی بر آن بیفزاییم و در نهایت اگر موفق بودیم پیشرفت حاصل را مجدداً به آن‌ها تحویل می‌دهیم. اساس تحصیلات تکمیلی بر مقاله بنا شده، یعنی شما تعداد بالایی مقاله در زمینه‌ی مورد پژوهشتان مطالعه می‌کنید تا در انجام تحقیق خویش دچار اشتباه یا تکرار کار پیشینیان نشوید؛ حال برای طبقه‌بندی و بازیابی سریع منابع مدنظر از بین این حجم از مقاله که قطعاً امروزه فقط بشکل فایل در رایانه‌های شخصی نگهداری می‌شود نیاز به عاملی برای جلوگیری از هدر رفتن وقت محقق حس می‌شود.

عضو اتحادیه انجمن‌های علمی علوم‌دامی و صنایع‌غذایی کشور با تاکید بر اینکه دانشگاه تربیت مدرس باتوجه به عدم پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی و همچنین دور بودن دانشکده کشاورزی از پردیس اصلی دانشگاه تعداد دانشجوی بسیار کمی در قیاس با هم‌صنفان خویش دارد، تصریح کرد: انتظار ما استقبالی حدود ۱۰ الی ۱۵ نفره از کارگاهی اینچنین بود اما ثبت‌نام ۲۴ دانشجو که اتفاقاً ۸ نفر در مقطع دکتری مشغول تحصیل‌اند بسیار خوشایند و کمی دور از انتظار بود.

نجفی افزود: تلاش‌های اعضای انجمن‌های علمی‌دانشجویی صنایع‌غذایی و علوم‌دامی برای برگزاری هرچه موفق‌تر این کارگاه شایسته‌ی تقدیر بسیار است، اما از زحمات دکتر احمدی‌گاولیقی-عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی که تدریس این کارگاه ۴ ساعته را برعهده داشتند، باید به صورت ویژه قدردانی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.