• چهارشنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98030803417
  • منبع : نمایندگی گیلان

استفاده از چاشنی های جایگزین به جای نمک در غذاها

نمک

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است گفت: به جای نمک، از چاشنی های جایگزین مانند آب لیمو، آب نارنج و آبغوره کم نمک و سبزی‌های معطر استفاده کنید.

عباسی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه امروزه فشار خون بالا یکی از مشکلات بهداشتی در جهان محسوب می شود، اظهار کرد: نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است.

وی تصریح کرد: مصرف نمک زیاد سبب پرفشاری خون شده و در نهایت به بیماری های قلبی عروقی که عامل اول مرگ و میر در کشور است منجر می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مصرف روزانه نمک در افراد زیر 50 سال 5 گرم است که معادل 2000 میلی گرم سدیم است، گفت: افراد بالای 50سال، بیماران قلبی عروقی و کودکان باید روزانه کمتر از 3 گرم ( معادل1200 میلی گرم سدیم ) مصرف کنند.

عباسی با تاکید بر اینکه سرسفره به غذا نمک نزنید و نمکدان را از سفره و میز غذای حذف کنید گفت: به جای نمک، از چاشنی های جایگزین مانند آب لیمو، آب نارنج و آبغوره کم نمک و سبزی های معطر استفاده کنید.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.