• چهارشنبه / ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98032914117
  • خبرنگار : 71129

ترامپ وضعیت اضطرار ملی برای غرب بالکان را تمدید کرد

ترامپ وضعیت اضطرار ملی برای غرب بالکان را تمدید کرد

رئیس جمهوری آمریکا در نامه‌ای به کنگره نوشت، وضعیت اضطرار ملی را که اجازه می‌دهد تحریم‌ها علیه فعالیت‌های افراطی در غرب بالکان اعمال شود، تمدید کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفت: وضعیت اضطرار ملی با توجه به وضعیت کشورهای غرب بالکان که در ۲۶ ژوئن ۲۰۰۱ اعمال شد، تا ۲۶ ژوئن ۲۰۱۹ تمدید می‌شود. اقدامات خشونت بار افراطی برای منافع آمریکا مضر است.

دستور اجرایی مربوط به کشورهای حوزه غرب بالکان به دولت آمریکا این اجازه را می‌دهد تا اموال هر فرد حقیقی یا حقوقی را که تلاش‌های با ثبات سازی بین المللی در غرب بالکان را تهدید می‌کند، مسدود کرده یا تحریم علیه آنها وضع کند.

ترامپ همچنین گفت، خشونت افراطی همچنان تهدید در کشور مقدونیه شمالی و دیگر مناطق غرب بالکان به شمار می‌رود. اقداماتی در راستای ایجاد موانع در تحقق توافقات "دیتون" در بوسنی و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در کوزوو نیز همچنان تهدید محسوب می‌شوند.

موافقت نامه دیتون به جنگ بوسنی پایان داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha