• دوشنبه / ۳ تیر ۱۳۹۸ / ۰۷:۰۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98040201204
  • خبرنگار : 71432

یک عامل مهم افزایش وزن

یک عامل مهم افزایش وزن

متخصصان تغذیه می‌گویند که سریع غذا خوردن می‌تواند تاثیر چاق‌کنندگی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، علاوه بر نوع مواد غذایی مصرفی، سرعت خوردن نیز می‌تواند تاثیر بسزایی بر میزان افزایش یا کاهش وزن داشته باشد.

گروهی از متخصصان علوم تغذیه در ژاپن به مطالعه روی ۱۰۸۳ فرد بزرگسال برای مدت پنج سال پرداختند. این افراد بر اساس سرعت غذا خوردن (کُند، عادی و سریع) به سه گروه تقسیم شدند. همچنین از آنان درخواست شد در شروع مطالعه به پرسش‌هایی در مورد رژیم غذایی، برنامه ورزشی و سابقه پزشکی پاسخ دهند.

هیچ یک از این افراد در آغاز آزمایش‌ها به سندرم‌های متابولیک از جمله چاقی شکمی، سطح پایین کلسترول خوب، تری‌گلیسیرید بالا، فشار خون و قند خون بالا مبتلا نبودند.   

متخصصان ژاپنی مشاهده کردند که پس از گذشت پنج سال ۸۴ نفر از این افراد به سندروم متابولیک دچار شدند و سرعت غذا خوردن در ابتلای آنان به این بیماری موثر بوده‌ است.

بنابراین گزارش افرادی که تند و سریع غذا می‌خوردند ۸۹ درصد بیشتر از دو گروه دیگر با احتمال ابتلا به سندرم متابولیک مواجه بودند. همچنین تنها در ۲.۳ درصد از افرادی که آهسته غذا می‌خوردند این سندرم تشخیص داده شد.

این متخصصان همچنین افزودند: افرادی که سریع غذا می‌خورند نسبت به دیگران، سایز دور کمر بزرگتر و قند خون بالاتری داشته و احتمال اینکه دچار اضافه وزن شوند بیشتر است.

به گزارش نشریه تایمز آو ایندیا، به گفته متخصصان تند غذا خوردن باعث می‌شود بدن فرصتی برای ارسال سیگنالی مبنی بر احساس سیری نداشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha