• چهارشنبه / ۵ تیر ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 98040503048
  • منبع : نمایندگی اردبیل

جای خالی غذاهای بومی محلی در منوی رستورانهای اردبیل

غذای محلی

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: جای خالی غذاهای بومی محلی در منوی رستورانهای استان به ویژه در شهرهای گردشگرپذیر خالی است.

به گزارش ایسنا، صغری فرشی با بیان این مطلب افزود: متاسفانه اکثر رستوران‌ها و غذاخوری‌ها در سطح استان غذاهای بومی و محلی را در منوی غذایی خود جای نداده اند و این موضوع باید مورد توجه فعالان این بخش قرار گیرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: غذاهای محلی می تواند در جذب بیشتر مسافر و گردشگر به استان موثر باشد و توجه به این نکته برای ما حایز اهمیت است.

فرشی با اشاره به لزوم احیای مکتب مطبخ اردبیل، افزود: نقطه آغازین این حرکت توسط هتل لاله سرعین انجام گرفت که در آن برای میزبانی از میهمانان دو رویداد مهم بین المللی اجلاس کشورهای عضو اکو و مسابقات لیگ ملت‌های والیبال غذاهای بومی در منوی این هتل قرار گرفت. 

  

وی اضافه کرد: غذاهایی مانند پیچاق قیمه که اخیرا به ثبت ملی رسید و سوتی پلو با خرما، قیصاوا، یارما آشی، و اوماج آشی از غذاهای بومی استان اردبیل است که جای خالی آنها در منوی غذای رستوران های اردبیل محسوس است. 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.