• دوشنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۸ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98041005208
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و پرکالری در تابستان

مصرف غذاهای پرچرب

‌متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف غذاهای پرچرب و پرکالری را به دلیل کنترل بهتر دمای بدن در فصل تابستان محدود کنید.

‌دکتر امید توپچیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: خوشبختانه در فصل تابستان به دلیل تنوع بیشتر میوه‌ها و سبزی‌ها می‌توان مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌ها را تأمین کرد.

وی ادامه داد: حذف موادغذایی پرچرب و گوشت قرمز، استفاده از غذاهای آب دار و نوشیدنی‌های ولرم، پرهیز از مصرف قهوه، پنیرهای چرب، غذاهای سنگین و پرپروتئین و نوشیدنی‌های گازدار رنگ تیره در فصل تابستان به کاهش دمای بدن و راحتی افراد کمک شایانی می‌کند.

وی افزایش وعده‌ها و کاهش حجم غذاهای دریافتی در فصل تابستان را در کاهش تولید گرمای بدن مؤثر دانست و اظهار کرد: بدن ما برای هضم غذاهای سنگین به انرژی بیشتری نیاز دارد و وقتی میزان انرژی مصرفی افزایش می‌یابد، دمای درونی بدن بالا رفته و بیشتر احساس گرما می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مصرف زیاد چربی‌ها نیز باعث کاهش سرعت هضم غذا می‌شود و بدن برای هضم و تجزیه شدن تلاش مضاعفی را متحمل شود، بنابراین بهتر است مواد غذایی سرشار از آب را جایگزین غذاهای پرچرب کنید.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.