• سه‌شنبه / ۱۱ تیر ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98041105470
  • خبرنگار : 71531

بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت "سی"

تغذیه مواد غذایی رژیم غذایی

یک فوق‌تخصص گوارش و کبد، رژیم غذایی که بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت کنند را ‌تشریح کرد.

دکتر سیدموید علویان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رژیم غذایی که بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت کنند، گفت: درباره  نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید در تغذیه خود رعایت کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما مهم این است که ابتدا شدت بیماری کبدی را تعیین کرده و در عین حال از رژیم‌های سخت نیز دوری کنند.

 وی افزود: باید توجه کرد که کبد نقش مهمی در سوخت و ساز بدن دارد و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمی‌رسد. از طرفی با تخریب کبد، دیگر امکان دفع سموم اضافی حاصل از سوخت و ساز مواد نیز ممکن نخواهد بود.

علویان ادامه داد: بر این اساس در صورت شدید بودن بیماری کبدی، بیماران باید از مصرف زیاد مواد گوشتی به ویژه گوشت قرمز خودداری کرده و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئین‌های گیاهی استفاده کنند.

علویان با بیان اینکه مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه که سرشار از مواد آنتی اکسیدان هستند برای بیماران مبتلا به هپاتیت سی بسیار مفید است، گفت: بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید از مصرف غذاهای دودی که دارای نیترات‌ها هستند نیز خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.