• دوشنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98042412656
  • خبرنگار : 71432

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد

لزوم منع استفاده از مواد قندی در غذاهای صنعتی نوزادان

لزوم منع استفاده از مواد قندی در غذاهای صنعتی نوزادان
PHOTO: IRISHTIMES

سازمان جهانی بهداشت (WHO) بر منع استفاده از سطح بالایی از مواد قندی در پوره‌ها و غذاهای صنعتی نوزادان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به گفته کارشناسان سلامت وجود سطح بالایی از قند، تهدیدی برای اولین دندان‌های نوزاد به حساب می‌آید و بر تمایلات غذایی آنان در بزرگسالی اثر می‌گذارد.

طبق اعلام این سازمان غذاهای صنعتی کودکان حتی در صورتی که در دسته خوراکی‌های شور و تند قرار گیرد حاوی میزان بالایی از مواد قندی است و لازم است مواد قندی از غذاهای کودکان کمتر از ۳۶ ماه حذف شود.   

دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت خواستار آن شده تا سطح بالای مواد قندی در رژیم غذایی نوزادانی که از خوراکی‌های صنعتی در دسترس تغذیه می‌شوند حذف شود زیرا این نوع مواد غذایی به اولین دندان‌های نوزادان آسیب می‌زند و موجب می‌شود سلیقه غذایی آنان به گونه‌ای شکل گیرد که در بزرگسالی به چاقی و بیماری‌های مرتبط با چاقی منجر شود.  

همچنین گفته شده خوراکی‌های سرشار از مواد قندی به عنوان غذای نوزادان کمتر از ۶ ماه در بازار موجود هستند و این درحالیست که سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که نوزاد پیش از ۶ ماه باید تنها از شیر مادر تغذیه شود.

به گزارش روزنامه گاردین، بررسی‌های این سازمان روی مواد غذایی فروخته شده در فاصله سال‌های ۲۰۱۷-۲۰۱۶ در انگلیس، دانمارک و اسپانیا نشان می‌دهد که غذاهای صنعتی نوزادان مطابق با دستورالعمل‌های توصیه شده در مورد میزان نمک، پروتئین، چربی و کربوهیدرات است اما بسیاری از آن‌ها حاوی سطح بالایی از مواد قندی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha