• یکشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۸ / ۱۸:۴۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 98043015985
  • خبرنگار : 71451

۱۷۰ یادواره شهید در خراسان شمالی برگزار می‌شود

۱۷۰ یادواره شهید در خراسان شمالی برگزار می‌شود

مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه حضرت جوادالائمه (ع) استان خراسان شمالی گفت: پیش بینی شده در سال ۹۸ بیش از ۱۷۰ یادواره شهید در خراسان شمالی توسط این نهاد برگزار شود.

به گزارش ایسنا،‌ حیدرعلی پورزاهد با اشاره به برگزاری ۲۴ یادواره شهدا از ابتدای سال ۹۸ در استان خراسان شمالی خ توضیح داد: از این تعداد ۱۵یادواره با محوریت مسجد و پایگاه بسیج، هشت یادواره با محوریت حوزه‌های مقاومت و یک یادواره شهرستانی برگزار شده است.پیش بینی شده در سال ۹۸ بیش از ۱۷۰ یادواره شهید در خراسان شمالی توسط این نهاد برگزار شود.

پورزاحد همچنین از چاپ سه عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس، همزمان با فرارسیدن هفته گرامیداشت دفاع مقدس در خراسان شمالی خبر داد و افزود: این کتاب‌ها با نام های «در امتداد کربلا»، «شهدای دشت» و «شهدای ارکان» چاپ و رونمایی خواهند شد.

وی  خاطرنشان کرد: تا کنون به همت سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه حضرت جوادالائمه (ع) استان خراسان شمالی، بیش از ۱۲۵ عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس تألیف و به چاپ رسیده است. سالیانه به طور میانگین بین ۱۰ کتاب در حوزه دفاع مقدس توسط این نهاد در استان چاپ می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha