به گزارش ایسنا، حسین عباسی در جلسه شورای اداری به تنش های آبی در پیشوا اشاره و اظهار کرد: با تعامل و همکاری شهرداری، دانشگاه آزاد اسلامی و آستان مقدس امامزاده جعفر(ع) با اداره آب و فاضلاب شهری، در حال حاضر مشکلات، رفع شده است ، ولی با توجه به افزایش دما باید ضمن اجرای تمهیدات لازم، مردم را نیز به صرفه جویی تشویق کنیم.
وی پیش بینی را یکی از مولفه های اصلی مدیریت دانست و گفت: باید از گذشته های دور برنامه ریزی های لازم نسبت به حل مشکل کمبود آب شهرستان، صورت می گرفت تا امروز با این مشکلات روبرو نباشیم.
فرماندار شهرستان پیشوا افزود: بهره مندی پیشوا از آب سد ماملو یکی از مطالبات مهم شهرستان است که در سال گذشته پیگیری و در سال جاری نیز مکاتباتی با وزارت نیرو صورت گرفته تا در سطح کلان، نسبت به این موضوع تصمیم گیری شود.
وی تصریح کرد: چهار جلسه شورای تأمین شهرستان به موضوع کم آبی شهر و روستا اختصاص یافته و تصمیمات لازم گرفته شده است.
عباسی با بیان اینکه تلاش های زیادی برای عبور از بحران کم آبی صورت گرفته و تا عبور از گرمای شدید ادامه دارد، گفت: وظیفه مدیران، تلاش و تکاپو در جهت تامین آرامش مردم است و انصاف نیست که مردم به دلیل کوتاهی مسئولان در مضیقه قرار بگیرند.
فرماندار شهرستان پیشوا افزود: مدیران باید ببینند که با توجه به موقعیت و جایگاهی که در آن قرار گرفته اند چقدر در پیشرفت امور مردم تاثیرگذار بوده اند و بنا به حدیث نبوی چه بهتر که خویشتن را محاسبه کنیم قبل از آنکه به حسابمان رسیدگی کنند.
وی با اشاره به توطئه ها و ترفندهای دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: مقابله با فشارها و تحریم های همه جانبه و راه اندازی جنگ تمام عیار اقتصادی و توأم با جنگ روانی، مناسبات خاص خود را می طلبد تا پاسخ مناسبی به فشارها و یاوه گویی ها استکبار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایطی که در آن واقع هستیم، باید اقدامات خود را متناسب با این شرایط تنظیم کنیم تا در نهایت شاهد توسعه شهرستان و رفع مشکلات عمومی مردم باشیم.
عباسی با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری در سال جاری، گفت: انتخابات یک پروژه است و هر آنچه امروز ما مدیران انجام می دهیم اثرات وضعی خود را در میان مردم و جامعه دارد و بر کم و کیف برگزاری انتخابات اثرگذار خواهد بود.
وی افزود: ما به عنوان متولیان و کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی باید بتوانیم با تنظیم رفتار و مراقبت از گفتار، عمل و حتی عکس العمل هایمان، اثرگذاری مطلوبی در بین آحاد مردم داشته باشیم.
نماینده عالی دولت در شهرستان پیشوا با اشاره به اینکه مردم همواره و در طول سال عملکرد مسئولان را مورد ارزیابی قرار می دهند، خاطرنشان کرد: آنچه اهمیت دارد، خروجی و راندمان کاری است که باید موجب رضایتمندی مردم باشد.
انتهای پیام
نظرات