به گزارش ایسنا، اسکندر امیدی نیا در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی یکی از رسالت های مهم دانشگاه ها را شکل دهی مشارکت های اجتماعی عنوان کرد و گفت: حضور دانشجویان در دانشگاه ها فرصت بسیار خوبی است تا بتوانند در مباحث اجتماعی که رنگ و بوی محیط زیستی دارند، مشارکت داشته باشند.
وی محیط زیست را یک موضوع بسیار تخصصی دانست و افزود: باید شعار "از مردم، با مردم و برای مردم" را سرلوحه کار خود قرار داده و به محیط زیست که یک ارزش و فضیلت اجتماعی و راز مانایی تمدن ایرانی است، توجه ویژه داشته باشیم.
امیدینیا به ضرورت استفاده از ظرفیت خرد و گفتمان آکادمیک دانشگاه ها در امر محیط زیست تاکید و تصریح کرد: محیط زیست یک جریان اجتماعی بوده و این جریان وحدت آفرین است.
عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن معرفی اجمالی دانشگاه، گفت: در بحث مدیریت سبز در دانشگاه محقق اردبیلی، تمرکز بسیار زیادی وجود دارد و در همین راستا با اعتبار حدود ۲۰۰ میلیون تومان موتورخانههای دانشگاه هوشمندسازی شدهاند.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت تشکلهای دانشجویی و NGO ها در جهت پاک سازی محیط زیست و گسترش این فرهنگ در سطح دانشگاه و جامعه، افزود: انتظار می رود سازمان حفاظت محیط زیست نیز از پایان نامهها و رسالههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در موضوعات مرتبط حمایت کند.
حبیبی با اشاره به تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان، تصریح کرد: علی رغم این چنین تحریمهایی، اقتدار علمی امروز کشور را مدیون دانشگاهیان هستیم.
محمد خداپرست - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل نیز با بیان اینکه تعامل بسیار خوبی در زمینه بحثهای آموزشی، برگزاری همایشها و سمینارها با دانشگاههای استان بویژه دانشگاه محقق اردبیلی داریم، گفت: استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاهها در کارگروههای تخصصی اداره کل نیز انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات