• جمعه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: علم و فناوری جهان
  • کد خبر: 98051105528
  • خبرنگار : 30167

رکورد جدید ناو باربری "پروگرس" در رسیدن به ایستگاه فضایی بین‌المللی

پروگرس

ناو باربری پروگرس ام.اس-12 رکورد جدیدی را در رسیدن به ایستگاه فضایی بین‌المللی به دست آورد. این سفینه در ساعت 18.29 چهارشنبه به وقت مسکو با ایستگاه پهلوگیری کرد، هرچند زمان تخمین الحاق ساعت 18:35 بود. بنابراین، سه دقیقه سریع‌تر از سفینه قبلی پروگرس که طی 3 ساعت و 21 دقیقه خود را به ایستگاه فضایی رسانده بود توانست به مقصد برسد.

به گزارش ایسنا؛ ناو باربری پروگرس ام.اس-12 در ساعت 15.11 چهارشنبه به وقت مسکو از پایگاه پرتاب‌های کیهانی بایکونور راهی مدار زمین گردید و در ساعت 15.20 از مرحله سوم موشک جدا شد و با استفاده از یک برنامه سریع، خود را به ایستگاه رساند.

در گذشته پرواز استاندارد طبق برنامه‌ای دو روزه، شامل 34 چرخش در اطراف زمین صورت می‌گرفت اما از سال قبل این روال برهم خورد و سفینه‌های پروگرس، بعد از چهار گردش مداری که حدود شش ساعت طول می‌کشید خود را مقصد می‌رساندند و اینک رکورد تازه‌ای به ثبت رسیده است.

بر اساس گزارش سازمان فضایی روسیه، روسکاسموس، پروگرس ام.اس -12 تقریبا 1.2 تن بار خشک را به ایستگاه تحویل داد. بیش از یک تن سوخت، 420 کیلوگرم آب و 50 کیلوگرم گاز فشرده از جمله دیگر محموله‌های ارسال شده به ایستگاه فضایی بین‌المللی با این سفینه است.

پروگرس همچنین علاوه بر مجموعه استاندارد میوه‌های مختلف مثل سیب، پرتقال توسرخ، لیمو، ترب کوهی به سفارش فضانوردان آمریکایی و ایتالیایی بعضی خوراکی‌های اختصاصی مانند کمپوت گلابی، گوشت، پنیر روستایی و پنیر با مغز گردو و بادام را به ایستگاه برد.

این سیزدهمین پرتاب فضایی روسیه بود. پیش از این دمیتری راگوزین مدیر روسکاسموس گفته بود که روسیه در سال جاری مسیحی، 45 پرتاب فضایی خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.