به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، برات قبادیان با اعلام این خبر افزود: تاکنون در سامانه طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) که یکی از طرحهای زیربنایی وزارت صنعت در سال ۹۸ است، بیش از ۷۵۰ پروژه تعریف شده است.
وی ادامه داد: سال ۹۸ طرح تاپ به صورت پایلوت انجام میشود و براساس برنامهریزیهای انجام شده در سال ۹۹، این طرح به صورت ملی اجرا میشود.
قبادیان توضیح داد: طرح توانمندسازی تولید و اشتغال پایدار شامل عرضه و تقاضا است که بخش عرضه را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل میدهند.
او با اشاره به سرباز تاپ گفت: بخش اختصاص داده شده به سرباز تاپها اندک است و شاید ۳ تا ۵ درصد را به خود اختصاص داده باشد که پنجرههای آن در حال باز شدن است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت ادامه داد: بنگاههای صنعتی، معدنی و تجاری مسائل خود را در این سامانه مطرح کردند و ثبتنام آنها هنوز ادامه دارد و در کنار آن پنجرههای مربوط به استاد تاپ و سرباز تاپ باز شده است و علاقهمندان میتوانند از طریق جستجوی تخصصی مطلع شوند که صنعت، معدن و تجارت چه نیازهای علمی، فناورانه دارد .
او ادامه داد: تا هر کسی در راستای تخصص خود مسائل خود را به عنوان طرحهای تحقیقاتی اساتید و مسائلی که در راستای حل نیازهای فناورانه است، به عنوان پایان نامه و رساله توسط دانشجویان ارشد و دکترا انتخاب و تبیین شود و به صورت پروپازل یا طرح تحقیقی درآید.
قبادیان افزود: فرق این طرح با طرحهای قبلی این است که پایان نامهها و رسالهها سه ویژگی خاص خواهند داشت که تا به حال نداشتهاند و آن مساله محور، ماموریتگرا و هدفمند بودن آنها است.
انتهای پیام
نظرات