به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در دیدار دکتر جمیل جبق - وزیر بهداشت عمومی لبنان در ستاد وزارت بهداشت، اظهار داشت: خوشحالیم که وزیر بهداشت لبنان، عضوی از حزب الله در کابینه دولت این کشور است و همواره حزب الله لبنان و سید حسن نصرالله را یار و یاور خودمان در منطقه می دانیم و یکی از دلگرمی ها و دلخوشی های رهبر فقید انقلاب و مقام معظم رهبری، حضور حزب الله در منطقه بوده است.
وی افزود: وزیر بهداشت عمومی لبنان از نزدیک امکانات وسیع ایران در حوزه های دارو، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی را مشاهده کرد. خوشبختانه ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز ایران در کشور تولید می شود و تا دو - سه سال آینده، ۳ درصد داروی وارداتی را نیز در داخل تولید خواهیم کرد؛ در حالیکه قبل از انقلاب برای انجام بسیاری از جراحیها و درمانها مجبور بودیم بیماران ایرانی را به خارج از کشور بفرستیم، اما امروز پذیرای تعداد زیادی از بیماران کشورهای منطقه برای درمان و از جمله پیوند اعضا هستیم.
وزیر بهداشت با اشاره به دستاوردهای ارزشمند ایران در حوزه زیرساختهای پیشگیری و بهداشتی، گفت: اخیرا توانستیم فشارخون حدود ۳۱ میلیون نفر از مردم را کنترل و ثبت کنیم که مورد توجه و تقدیر سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت.
بنابر اعلام وبدا، نمکی تاکید کرد: در ملاقات خصوصی که با وزیر بهداشت عمومی لبنان داشتم، مقرر شد که نمایندهای از سوی دو کشور برای تدوین و اجرای برنامه ۵ ساله در حوزه سلامت به ویژه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی شود و پیگیری موارد تفاهم شده را بر عهده داشته باشند.
وی یادآور شد: ۳۰ سال پیش افتخار داشتم که معاونت بهداشت وزارت بهداشت باشم و در ایجاد زیرساخت شبکه بهداشت و درمان کشور نقش داشته باشم و آمادهایم که کل تجربیات و سابقه ایران را برای تقویت نظام سلامت لبنان در اختیار دولت این کشور قرار دهیم؛ چراکه عزت و سربلندی لبنان، عزت و سربلندی ایران است.
انتهای پیام
نظرات