به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بانک تجارت، حمید حمدانی، بنیانگذار این گروه صنعتی شش سال پیاپی بهعنوان کارآفرین برتر استان و سالهای ۹۳ و ۹۸ بهعنوان واحد نمونه صنعت کشوری انتخاب شده است. اکنون برای آشنایی بیشتر با فعالیتهای این گروه صنعتی حمدانی در گفتوگویی از شکلگیری ایده راهاندازی پاک چوب و نقش بانکها در حمایت از تولیدکنندگان داخلی سخن گفته است. حمدانی معتقد است بانکها نقش اکسیژن را برای تولیدکنندگان دارند و بدون حمایت آنها، تولیدکنندگان قادر به ادامه فعالیت نیستند.
- لطفاَ مختصری درباره خودتان بگوئید؟
من حمید حمدانی از شهرستان شوش دانیال(ع) هستم که در زمینه تولید انواع ورقهای MDF و نئوپان ملامینه، پانلهای هایگلاس، صفحات لب گرد و کاغذ آغشته ملامینه فعالیت میکنم و چهار کارخانه دارم.
- کار تولید را چگونه و با چه میزان سرمایه آغاز کردید؟
حمدانی: پدرم در یکی از روستاهای شوش آهنگر بود و من در کنار وی کار میکردم؛ سالهای حضور در کنار وی خیلی ارزش داشت و دانشگاهی به تمام معنا بود و تجربیات زیادی به من افزود.
قبل از اخذ مدرک دیپلم به خدمت سربازی در استان سیستان و بلوچستان اعزام شدم؛ در یکی از مرخصیها از نمایشگاه بینالمللی تهران بازدید کردم و ایدهای را برای راهاندازی یک کارگاه تولید کابینت در ذهن من ایجاد کرد.
بعد از پایان خدمت سربازی و در سال ۱۳۷۴ با قرض گرفتن ۳۰۰ هزار تومان از پدر و اطرافیانم، با عشق و علاقه فراوان کارگاه کوچکی به مساحت ۴۰ متر مربع در محلی اجارهای با بهکارگیری یک نیرو برای تولید کابینت آشپزخانه فلزی در شهر شوش دانیال(ع) احداث کردم.
- کار خود را چگونه توسعه دادید؟
با استقبال مردم و افزایش تقاضا به مرور تعداد افراد شاغل و وسعت کارگاه افزایش یافت تا آن که در سال ۸۳ شرکت پاکچوب خوزستان با حضور وزیر صنعت وقت به بهرهبرداری رسید و به این ترتیب از تولید سنتی وارد تولید صنعتی شدیم و سالیانه ۶۰ هزار شیت تولید میکرد.
احداث کارخانه پاک ملامینه خوزستان در سال ۱۳۹۱ نخستین خط تولید کاغذ آغشته ملامینه در مساحت ۲۰۰۰ مترمربع با توان تولید ۳۵ میلیون متر مربع در سال برای اولین بار در استان خوزستان آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۹۴ با افزایش مساحت به ۱۰ هزار متر مربع و راهاندازی خط دوم به ظرفیت سالیانه ۹۰ میلیون مترمربع رسید.
کارخانه پاک چوب خراسان را هم در بهمن ماه سال ۱۳۹۲ برای ارائه هر چه بهتر محصولات احداث شد و تلاش شبانهروزی برای تکمیل ساخت و ساز کارخانه باعث شد تا خط تولید ورقهای ام دی اف و نئوپان ملامینه در فروردین ماه ۱۳۹۴ با اشتغالزایی ۶۸ نفر نیرو به بهرهبرداری رسید و در حال حاضر توان تولید این کارخانه ۱/۵ میلیون شیت در سال است.
مهمترین عوامل موفقیت شما چیست؟
من با توکل به خدای متعال و پشتکار و پشتکار و پشتکار توانستم پیشرفت کنم و برای تعداد زیادی از جوانان اشتغال ایجاد کنم. بهرهگیری و توجه به نیروی انسانی متخصص را همواره اولویت خود میدانم چرا که همانها به خوبی میتوانند موجب رفع مشکلات واحد تولیدی شوند.
بانک مانند اکسیژن برای تولیدکنندگان میتواند عمل کند و اخذ تسهیلات جهت رونق کسبوکار مهم است و من از جمله در سال ۸۹ از بانک تجارت تسهیلات بسیار مناسبی دریافت کردم و تاثیر بهسزایی داشت.
بروکراسی اداری از چالشهای مسیر کاری هر تولیدکننده است و من سالها در راهروهای ادارات با سماجت کارهای اداری را دنبال میکردم؛ اطرافیانی وجود داشتند که من را از ادامه کار ناامید میکردند اما اکنون خود آنها به من پیشنهاد کارهای بزرگتر را میدهند.
در حال حاضر چه تعداد اشتغال ایجاد کردهاید؟
اکنون سه شرکت دارم و یک شرکت نیز در دست راهاندازی است که در آنها حدود ۸۰۰ نفر به طور مستقیم مشغول کار هستند.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات