• چهارشنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98051608184
  • خبرنگار : 71614

باران و مه گرفتگی در جاده‌های مازندران

باران و مه گرفتگی در جاده‌های مازندران

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از بارش باران در اکثر محور ها و مه گرفتگی در برخی محور های استان مازندران خبر داد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت و گو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور اظهار کرد: هم اکنون بارش باران در اکثر محورهای استان مازندران گزارش شده است. مه گرفتگی همراه با کاهش دید در ارتفاعات محورهای کرج-چالوس، کیاسر-سمنان و فیروزکوه استان مازندران مشاهده می شود.

وی از مشاهده گرد و خاک همراه با کاهش دید در برخی استان‌های کشور خبر داد و گفت: گرد و خاک همراه با کاهش دید در محورهای زابل-زاهدان و زابل-نهبندان استان سیستان و بلوچستان، محورهای نهبندان-سربیشه و سربیشه-بیرجند استان خراسان جنوبی مشاهده می شود.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در ادامه به وضعیت ترافیکی محور های مواصلاتی کشور اشاره کرد و گفت: ترافیک مسیرجنوب به شمال محور هراز در محدوده سه راهی چلاو، آزادراه قزوین به کرج از پایانه شهیدکلانتری تا پل فردیس و در ادامه آزادراه کرج به تهران از پل فردیس تا پل کلاک نیمه سنگین گزارش شده است. سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha