• دوشنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 98061105963
  • خبرنگار : 71049

غریب آبادی از سفر شهردار تهران به اتریش خبر داد

غریب آبادی از سفر شهردار تهران به اتریش خبر داد

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین، اعلام کرد پیروز حناچی، شهردار تهران، به همراه هیأتی متشکل از یک نفر از اعضای شورای شهر تهران و چند تن از مدیران تخصصی شهرداری، امروز عازم اتریش می‌شود. این سفر بنا به دعوت مدیرکل سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) و همچنین دعوت همتای وینی شهردار صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، کاظم غریب آبادی، افزود: شهردار تهران در این سفر، ابتدا در اجلاس یونیدو با عنوان «پلی برای شهرها و ایجاد ارتباط میان شهرها از طریق فناوری‌های نسل جدید» که در مقر سازمان ملل در وین برگزار می‌شود، حاضر خواهد شد. حناچی در این اجلاس در پنل تخصصی و میزگرد شهرداران، سخنرانی خواهد کرد.

نماینده دائم کشورمان همچنین اعلام کرد که حناچی در این سفر، ملاقاتی با مدیرکل یونیدو نیز خواهد داشت و طی این ملاقات، تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری تهران و سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در زمینه فناوری‌های نوین شهری نیز به امضاء خواهد رسید. ملاقات شهردار با برخی همتایان خود از کشورهای دیگر و ملاقات های تخصصی اعضای هیأت با بخش های مختلف یونیدو نیز در دستورکار این هیات قرار دارد.

اجلاس یونیدو تا به امروز به صورت عمومی در سه دوره برگزار شده و برای شرکت در دوره‌های پیشین این اجلاس نیز از شهرداران وقت پایتخت دعوت به عمل آمد که هیچ یک موفق به حضور در آن نشدند. امسال با توجه به تجدید دعوت، شهردار تهران با هدف توسعه مناسبات دوجانبه و بهره برداری از ظرفیت های یونیدو و معرفی ظرفیت‌های شهر تهران، این دعوت را پذیرفت.

علاوه بر شرکت در اجلاس و ملاقات با مدیرکل یونیدو، شهردار تهران بر اساس دعوتی که از سوی شهردار وین صورت گرفته است، با وی و برخی مسؤولان محلی شهر وین نیز دیدار خواهد داشت. هم‌چنین، در این سفر حناچی بازدیدهایی را از مهم‌ترین پروژه های مدیریت شهری وین در حوزه شهر هوشمند، مدیریت پسماند، سیستم‌های امداد و نجات و آتش نشانی شهر و سیستم های حمل و نقل عمومی وین انجام خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha