• شنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۹:۰۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98062310915
  • خبرنگار : 71536

فرکی: بازی با شاهین شش امتیازی است/ دوست نداشتم دو بازی اول را ببازیم

فرکی: بازی با شاهین شش امتیازی است/ دوست نداشتم دو بازی اول را ببازیم

سرمربی پیکان می‌گوید شرایط این تیم و شاهین یکسان است و همین موضوع موجب افزایش اهمیت این دیدار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حسین فرکی، سرمربی پیکان در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل شاهین شهرداری بوشهر گفت: صعود شاهین به لیگ برتر اتفاق خوبی برای مردم این استان است و بهانه‌ای شد تا ما و اهالی فوتبال به این شهر سفر کنند. آرزو می‌کنم نماینده خوب استان بوشهر در لیگ برتر حضور متمادی داشته باشد. امیدوارم فردا دیدار پیکان و شاهین که بر عهده عبدالله ویسی است، تماشاگر پسند باشد.

وی ادامه داد: عبدالله ویسی زحمات زیاید برای شاهین کشید و توانست به لیگ برتر صعود کند. خوشحالم که او در لیگ برتر کار مربیگری را ادامه می دهد. او از مربیان جوان و خوش نام است. ما و شاهین شرایط یکسانی داریم. هر دو تیم در دو بازی نخست شکست خوردند و در انتهای جدول هستند. امیدوارم به شرایط خوبی برسیم.

سرمربی پیکان تاکید کرد: ضمن احترام به حریف، به علت شرایط پیکان برای کسب پیروزی وارد زمین می‌شود قطعا شاهین هم چنین هدفی را دنبال می کند. هر دو تیم بازیکنان باتجربه و جوانی را در اختیار دارند. بازی دو تیم می تواند جذاب و دیدنی باشد چون هر دو تیم شناخت خوبی از هم دارند. به شخصه انتظار دارم بازیکنان همه توان خود را به کار گیرند. شاید شرایط هوای فردا بیش از شاهین ما را اذیت کند. قطعا این وضعیت به نفع ما نیست. تلاش‌مان این است که از بازی با شاهین که یک دیدار ۶ امتیازی است، بهره لازم را ببریم و دست پر از زمین خارج شویم.

فرکی درباره جذب بازیکنان بوشهری و سابق تیم های این شهر اظهار کرد: ما دو تا از بهترین بازیکنان فصل گذشته پارس جنوبی را جذب کردیم. تیم ما زمان بیشتری برای رسیدن به هماهنگی نیاز دارد. متاسفانه در بازی دوم عملکرد خوبی نسبت به بازی نخست داشتیم و نتیجه پرگلی در بازی با نساجی به دست آمد اما در کسب نتیجه ناکام بودیم. ما باید کماکان تمرین کنیم و به هماهنگی برسیم. دوست نداشتیم در دو هفته نخست دو شکست را تجربه کنیم.

به گزارش ایسنا، پیکان از هفته سوم لیگ برتر در بوشهر مهمان شاهین است و برای کسب نخستین امتیاز مقابل این تیم به میدان می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha