• سه‌شنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98062612339
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

"کاراکال"؛ گربه سانی چابک در دل کویر شرقی ایران

كاراكال

‌کاراکال از راسته گوشتخواران و خانواده گربه سانان بوده و به قدری چابک است که با پرش عمودی‌، پرنده را در هوا شکار می‌کند و اگر به دسته‌ای از پرندگان برسد، به سرعت تعدادی از آن‌ها را در زمین و هوا شکار می‌کند.

‌به گزارش ایسنا‌، کاراکال از راسته گوشتخواران و خانواده گربه سانان است، جثه آن بزرگتر از گربه اهلی است‌.

رنگ عمومی بدن این حیوان زرد متمایل به خاکستری بوده و دست و پاهایش بلند و پاها بلندتر از دست‌ها است.

این پستاندار گوش‌های بزرگ و مثلثی شکل با دسته‌ای از موهای سیاه به طول تقریبی شش سانتی‌متر در انتهای آن دارد.

این گربه سان به قدری چابک است که با پرش عمود ی ، پرنده را در هوا شکار می‌کند و اگر به دسته‌ای از پرندگان برسد ، به سرعت تعدادی از آن‌ها را در زمین و هوا شکار می‌کند.

از پستانداران کوچک به اندازه موش تا بزرگ به اندازه جبیر ، پرندگانی نظیر هوبره ، مارهای سمی و حشرات تغذیه می‌کند، به آب زیادی احتیاج ندارد و آب مورد نیاز را از بدن طعمه تامین می‌کند.

این جانور معمولاً در اواسط زمستان جفت‌گیری می‌کند. مدت بارداری حدود 70 روز است و یک تا شش نوزاد بدنیا می‌آورد.

دشت‌ها و تپه ماهورهای مناطق بیابانی و استپی، زیستگاه این جانور بوده و‌ اکنون در حال حفاظت بوده و در سطح استان است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.