• دوشنبه / ۸ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98070805892
  • خبرنگار : 50107

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی خبر داد؛

ضبط بیش از 870 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی

دامپزشکی

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: بیش از 870 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی از مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان ضبط شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، احمد شریعتی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در این راستا تعداد 69 هزار بازدید از مراکز یادشده طی 6 ماهه ابتدای سال جاری انجام شده که در پی آن، تعطیلی و پلمب 16 مرکز عرضه فرآورده خام دامی در استان در گزارشات این اداره کل به ثبت رسیده است. در مدت یادشده برای افراد متخلف دراین حوزه نیز 589 پرونده تشکیل و به مراجع قضایی جهت رسیدگی ارسال شده است.

شریعتی با اشاره به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی توسط دستفروشان، تصریح کرد: با کلیه افرادی که به صورت دستفروش و بدون هویت در حاشیه جاده‌ها، سطح شهر مشهد و به ویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، ماهی، کله‌پاچه، جگر و ... نمایند، به طور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم و پیگیری خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت گزارش‌های مردمی در کشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی، گفت: از کلیه شهروندان می‌خواهیم در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(مرکز پیام اداره کل) و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان بگذارند و یا با سامانه پیام کوتاه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان به شماره 300001512 در ارتباط باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.