• دوشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 98071511109
  • خبرنگار : 50049

آغاز عرضه گوشت مرغ رتبه‌بندی شده در گلستان

مرغ / کشتارگاه

مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت: طرح بهبود کیفیت گوشت مرغ در کشتارگاه‌های استان گلستان کلید خورد.

غلامرضا محرابی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با اجرای طرح بهبود کیفیت گوشت مرغ، از این ‌پس تمامی طیور بر اساس سه رتبه A+، A و B در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: دستگاه‌های استفاده شده در کشتارگاه، آبگیری مرغ، رعایت مسائل بهداشتی و... از جمله شاخصه‌های تعیین درجه کشتارگاه و کیفیت مرغ است.

مدیرکل دامپزشکی گلستان با اشاره به اینکه این طرح برای نخستین بار اجرایی شده است، افزود: از مجموع ۲۲۰ کشتارگاه کشور، ۵ کشتارگاه مرغ را باکیفیت A+ و ۳۳ کشتارگاه باکیفیت A و مابقی مرغ را باکیفیت B عرضه می‌کنند.

محرابی افزود: در استان گلستان ۱۲ کشتارگاه فعال داریم که ۷ کشتارگاه، گوشت مرغ را باکیفیت A‌ عرضه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه رتبه‌بندی کیفیت در قیمت تأثیرگذار است، تصریح کرد: سالانه ۲۳۰ هزار تن گوشت مرغ در گلستان تولید می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی گلستان خاطرنشان کرد: هدف اصلی از اجرای این طرح افزایش کیفیت در عرضه گوشت مرغ از طریق ایجاد رقابت میان کشتارگاه‌ها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.