• دوشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98071511612
  • خبرنگار : 50046

5 ماده غذایی که به بهبود زخم شما کمک می‌کند

تغذیه

همه ما زخم را تجربه می کنیم. بیشتر زخم ها در افراد سالم هنگامی که تمیز و عاری از عفونت باشند، به سرعت بهبود می یابند، در حالی که انواع دیگر زخم‌ها جدی‌تر هستند و اغلب به مداخله پزشکی نیاز دارند. خوشبختانه، انتخاب مواد غذایی سالم با تأمین انرژی، ویتامین، مواد معدنی و پروتئین لازم به بهبودی کمک می‌کند.

بهبود زخم با تغذیه خوب

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، از وعده های غذایی سالم و متعادل که شامل مقادیر مناسب مواد غذایی از همه گروه‌های غذایی مانند پروتئین، میوه، سبزیجات، لبنیات و غلات است استفاده کنید.

سبزیجات و میوه های سرشار از ویتامین C مانند توت فرنگی یا اسفناج را مصرف کنید. برای دریافت  روی کافی، غلات کامل را انتخاب کرده و موادغذایی پروتئینی مانند تخم مرغ، گوشت، لبنیات یا غذاهای دریایی مصرف کنید.

برخی از زخم ها ممکن است نیاز به مصرف بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی خاص برای بهبود داشته باشد. قبل از شروع مکمل ها با کارشناس تغذیه مشورت کنید.

در هر وعده غذایی یا میان وعده یک منبع پروتئین مصرف کنید. یک منوی نمونه ممکن است شامل تخم مرغ برای صبحانه، خوراک لوبیا یا عدسی برای ناهار، ماست یا پنیر برای میان وعده و خوراک مرغ یا گوشت کبابی برای شام باشد.

آب زیاد بنوشید

برای مبتلایان به دیابت، سطح قند خون را کنترل کنید تا از پیشرفت زخم‌ها جلوگیری کرده تا بهبود حاصل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.