• یکشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98072115742
  • خبرنگار : 50041

تولید و مصرف قارچ در گیلان رو به افزایش است

قارچ

ایسنا/گیلان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مصرف قارچ استان رو به افزایش است و تولید این محصول نیز به زودی افزایش چشمگیری خواهد داشت.  

منوچهر پارسافر در گفت وگو با ایسنا، گفت: اخیرا مصرف قارچ با غذاهایی همچون لوبیا، ماکاورنی و ...افزایش یافته است و این افزایش نیاز به این محصول موجب شده است که تولید این محصول بیش از گذشته مورد توجه کشاورزان و صنعتگران قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه اخیرا در جامعه مصرف گوشت کمتر شده است و قارچ می تواند جایگزینی مناسب جهت تامین پروتئین افراد به جای گوشت باشد، افزود: مصرف قارچ در گیلان به دلیل ارتقای آگاهی مردم نسبت به ارزش غذایی این محصول در سال های افزایش چشمگیری داشته است.

پارسافر ادامه داد: هم اکنون در گیلان در مجموع ۳ هزار و ۶۶۷ تن قارچ تولید می شود که ۷۵۲تن آن در بخش مشاغل خانگی تولید می شود.

وی خاطرنشان کرد: به زودی یک واحد تولید قارچ ۶۶۰ تنی در گیلان افتتاح می شود و این بهره برداری منجر به افزایش چشمگیر تولید قارچ استان خواهد شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: شهرستان های املش، رشت، انزلی، آستارا، ماسال، فومن و صومعه سرا از قطب های تولید قارچ استان هستند ولی در مجموع در همه ۱۶شهرستان گیلان قارچ تولید می شود.

وی تصریح کرد: قارچ های تولیدی در گیلان علاوه بر بازارهای استان به بازار دیگر استان ها نیز می رود.

پارسافر گفت: می توان برای صادرات قارچ گیلان به دیگر کشورها نیز برنامه ریزی کرد، از آنجایی که قارچ به سرعت فاسد می شود باید بسترهای لازم برای صادرات آن در کوتاهترین زمان ممکن فراهم شود.  انتهای پیام    

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.