به گزارش ایسنا، دکتر امام بخش قائدی در مراسم نمادین صبحانه سالم در مدرسه شهید پرهیزکار مادوان علیا، به مناسبت روز جهانی غذا افزود: نقش صبحانه در یادگیری دانش آموزان ابتدایی فراتر از تصور بسیاری از ماست. متأسفانه امروزه بیش از نیمی از دانشآموزان قبل از رفتن به مدرسه صبحانه نمیخورند و این امر میتواند تأثیرهای منفی بسیاری بر رشد جسمی و ذهنی آنها بگذارد.
وی اظهارکرد: بااینکه رشد کودک در دوران ابتدایی بهاندازهی دوران پس از تولد نیست، این رشد همچنان ادامه دارد و مقدمهای برای دوران مهم سنی بعدی، یعنی ورود به نوجوانی و بلوغ، است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: کودکی که تمامی شب را غذا نخورده است و بدون خوردن وعدهی صبحانه به مدرسه میرود، قند خون پایینی خواهد داشت، نهتنها بهدلیل کمبود انرژی، ویتامین، املاح معدنی و غیره شرایط یادگیری را نخواهد داشت و زودتر هم خسته خواهد شد، فرایند رشد مغزی او هم مختل میشود.
قائدی تصریح کرد: کاهش حافظه، خستگی زودرس، عصبانیت و بی حوصلگی از جمله عوارض نخورد صبحانه است که والدین باید برای جذابکردن کودک به مصرف صبحانه تنوع بیشتری به مواد غذایی وعدهی صبحانه بدهند.
وی ادامه داد: به مناسبت روز جهانی غذا حضور کارشناسان تغذیه جهت آموزش تغذیه صحیح و ایمنی مواد غذایی در سطح مدارس، ایجاد غرفه نمایشگاه صنایع غذایی در شهر یاسوج و توزیع پوستر و پمفلت های آموزشی در سطح مدارس استان از برنامه های این معاونت است.
به گزارش ایسنا، مراسم نمادین برنامه صبحانه کامل به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مناسبت روز جهانی غذا برای دانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید پرهیزکار واقع در منطقه مادوان علیا شهرستان بویراحمد برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات