• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98072418773
  • خبرنگار : 30054

معرفی تجهیزات نوین پخت کباب برای رستوران‌ها یا آشپزخانه صنعتی

پویا صنعت

امروزه تکنولوژی همانطور که به کمک بسیاری از صنعت‌ها آمده و آن‌ها را مدرن کرده، به صنعت آشپزی نیز راه یافته است. محصولاتی را در حوزه تجهیزات رستوران مشاهده می‌کنیم که می‌تواند آشپزخانه‌ها را مدرن کند.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام پویا صنعت، تکنولوژی، نه تنها سبب کاهش بسیاری از هزینه‌ها در آشپزخانه های صنعتی و رستوران‌ها شده است، بلکه از نظر انرژی و زمان نیز صرفه‌جویی قابل توجهی را در برداشته است. استفاده از تجهیزات رستوران مدرن عملکرد رستوران را در ارائه خدمات به مشتریان بسیار تحت تاثیر قرارداده است.

رستوران‌های ایرانی در گذشته

در ایران بسیاری از رستوران‌ها همچنان  از روش‌های سنتی  برای آماده سازی غذا و پخت و پز آن استفاده می‌کنند. با توجه به رشد مشتریان و افراد مشتاق به غذاخوردن در بیرون از منزل این روش‌ها دیگر پاسخگوی رستوران‌ها نخواهند بود. استفاده از اجاق گاز و دیگ آلومینیوم برای پخت برنج مدتهاست به تاریخ پیوسته است. فرهای جدیدی برای پخت و پز انواع غذا روانه بازار شده است، که سرعت پخت را به حداقل می‌رسانند.  هنوز بسیاری از رستوران‌ها و کبابی‌ها از دست برای سیخ‌گیری کباب استفاده می‌کنند. که نه بهداشتی است نه از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه خواهد بود. 

در سال‌های اخیر رستوران‌داران ایرانی نیز این واقعیت را درک کرده‌اند، که برای رشد و پیشرفت رستوران نیازمند تجهیزات جدید و مدرن هستند. در نتیجه آن‌ها نیز به فکر ایجاد تحول در رستوران خود شدند. تغییر و تحولی که حتی روی آماده‌سازی کباب یک غذای اصیل ایرانی نیز اثرات مثبتی گذاشت.

اولین غذایی  که در منوی یک رستوران ایرانی به چشم می‌خورد کباب کوبیده است. کباب کوبیده پر طرفدارترین غذای ایرانی است. که مراحل آماده‌سازی و پخت آن به صورت سنتی کاملا زمان بر و  پرهزینه است.

نحوه تهیه کباب کوبیده در گذشته

درگذشته برای تهیه کباب کوبیده  گوشت را با استفاده از ساطور یا چاقوی تیز به قدری خرد می‌کردند، تا به حالت گوشت چرخ کرده تبدیل شود. سپس با استفاده از دست گوشت و ادویه‌ها را ورز می‌دانند. بعد از انجام این کارها حالا نوبت به سخت‌ترین کار ممکن می‌رسید؛ سیخ‌گیری کباب آن هم به تعداد زیاد. در آخر نوبت به پخت کباب می‌رسد. آماده کردن منقل ذغالی با آن همه دود چه کار وحشتناکی است. بیماری مشترک همه این مراحل دست درد و مچ درد بود. که در طولانی مدت منجر به بیماری به نام مچ درد یا سندروم تونل کارپال شود.

تجهیزات رستوران جدید برای پخت کباب کوبیده

خوشبختانه تکنولوژی به کمک ایرانی‌ها و این غذای محبوب نیز آمده است. تجهیزات جدید برای تهیه و پخت کباب طراحی شده است که باعث تحول شگرف در فرایند آماده‌سازی کباب کوبیده ایرانی شده است. در ادامه شما را با این تجهیزات آشنا خواهیم کرد.

-چرخ گوشت صنعتی

-میکسر

-میز کار

-دستگاه کباب زن اتوماتیک (کوبیده زن صنعتی)

-کباب پز تابشی دستی یا کباب پز تابشی اتوماتیک

-سیخ شور اتوماتیک

چرخ گوشت اولین وسیله در فرایند پخت کباب است. از چرخ گوشت می‌توان برای چرخ کردن پیاز نیز استفاده کرد.

برای مخلوط کردن ادویه‌ها به همراه پیاز گوشت دستگاه میکسر به وجود آمد، که  کار ورز دهی را به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن انجام می‌دهد.

برای سیخ گیری کباب دستگاه کوبیده زن یا به عبارتی دستگاه کباب زن طراحی و تولید شد. دستگاهی که به فرایند سیخ‌گیری کباب سرعت زیادی بخشید. برای پخت یکنواخت کباب استفاده از دستگاه کباب پز تابشی رونق گرفت. حالا نوبت به تمیز کردن سیخ‌های کباب می‌رسد. تکنولوژی برای این بخش هم دست به کار شده است و دستگاه سیخ شور اتوماتیک را طراحی و تولید کرده است. استفاده از این تجهیزات مشکل انتقال آلودگی را نیز حل کرد و مردم با اطمینان بیشتری از طعم کباب ناب ایرانی لذت می‌برند.

مجموعه تجهیزات رستوران پویا صنعت

همه این تجهیزات به مدد ورود تکنولوژی به صنعت آشپزخانه رستوران به وجود آمده است. تجهیزاتی که موجب رونق بیشتر رستوران‌ها شده است.

این تجهیزات توسط تولیدکنندگان تجهیزات رستوران طراحی و تولید شده‌اند و همه آن‌ها ساخته شده توسط نیروی جوان و نخبه ایرانی هستند.

مجموعه تجهیزات رستوران پویا صنعت یکی از مجموعه‌هایی است که با تکیه بر دانش متخصصان بومی خود و باور شعار "ما می‌توانیم "توانسته است خود را به عنوان یکی از تولیدکنندگان موفق تجهیزات رستوران در دنیا مطرح کند.  این مجموعه موفق به تولید اولین دستگاه کباب زن  یا کوبیده زن هیدرولیک شده است. دستگاه همبرگر زن، دستگاه جوجه زن و دستگاه قیمه زن محصولات تولیدی دیگری از این شرکت موفق هستند. تنوع در محصولات، کیفیت عالی دستگاه‌ها، خدمات پس از فروش گسترده و کارشناسان مجرب باعث موفقیت این شرکت تولیدی برخاسته از دل کویر شده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.