• سه‌شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: صنفی، فرهنگی
  • کد خبر: 98073022224
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

به مناسبت روز جهانی غذا و در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شد؛

از سرو میان وعده سالم برای دانشجویان تا برگزاری بازی‌های فکری

غذای سالم

به مناسبت روز جهانی غذا، انجمن علمی دانشجویی "فودیسم" با همکاری دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، روز گذشته 29 مهرماه با برگزاری پنل‌های تخصصی مرتبط با شعار روز جهانی غذا، "سرو میان وعده سالم، مشاوره عمومی تغذیه سالم و برگزاری مسابقات علمی و بازی‌های فکری" ویژه دانشجویان، لحظات شادی برای دانشجویان فراهم نمود.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این برنامه "پرفسور صادقی" رییس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بیان اهمیت غذای سالم برای کل افراد جامعه و این موضوع که تغذیه جزو نیازهای اصلی می باشد پرداخت و خطاب به دانشجویان شرکت کننده گفت: شما به عنوان مهمان در این دانشکده حضور دارید و این وظیفه ی شماست که با انجام پروژه های تحقیقاتی و علمی در راستای سلامت افراد جامعه در آینده اثری ماندگار از خود برجای بگذارید.

همچنین دکتر مولودی و دکتر نجاتیان از اساتید و عضو هیئت علمی دانشکده صنایع غذایی،آقای مهدی رضوی و خانم رویا بهرامی از دانشجویان مقطع  فوق لیسانس رشته تغذیه در ادامه به معرفی بیماری‌های کبدی، مایکو توکسین ها و نحوه آماده سازی و ارائه غذای سالم، محصولات تراریخته و نحوه تولید ایمنی محصولات تراریخته پرداختند.

به گزارش مفدا، سرو میان وعده سالم، مشاوره عمومی تغذیه سالم و برگزاری مسابقات علمی و بازی‌های فکری ویژه دانشجویان نیز از دیگر برنامه‌های انجام شده در این برنامه بود که ۲۹ مهرماه برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.