• شنبه / ۴ آبان ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98080402158
  • خبرنگار : 50041

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

تولید طلای سرخ فرصتی طلایی برای ایجاد اشتغال

زعفران

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید زعفران که طلای سرخ نیز نامیده می شود، فرصتی طلایی برای توسعه اشتغال استان است.  

به گزارش ایسنا، علی درجانی در جلسه کشاورزی استان از آغاز برداشت زعفران در استان خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود ۱۶۲ کشاورز گیلانی امسال ۵۳ کیلو و ۴۰۰ گرم گل زعفران برداشت کنند.

وی افزود: کشاورزان گیلانی با برداشت این مقدار گل زعفران از زمین‌های کوهستانی شهرستان‌های رودسر، املش، رودبار، سیاهکل و تالش ۸۰۰ میلیون تومان درآمد کسب خواهند کرد.

درجانی با بیان اینکه برداشت زعفران تا اواخر آبان ادامه دارد، گفت: زعفران در زمین‌های مستعد کوهستانی گیلان با ارتفاع ۱۲۰۰ تا ۲۳۰۰ متر از سطح دریا کشت می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه با آزمایش‌های صورت گرفته زعفران گیلان از زعفران های بسیار مرغوب‌ کشور است، خاطرنشان کرد: رنگ، طعم و بو فاکتور شناسایی زعفران باکیفیت است.

علی درجانی با اشاره به اینکه کشت زعفران فرصتی طلایی برای ایجاد اشتغال و درآمد است، افزود: زعفران یکی از گیاهان دارویی است که اگر با شرایط منطقه‌ای سازگار باشد با کمترین هزینه، تغییر و تحول اقتصادی محسوسی را برای منطقه ایجاد می‌کند.

وی به توزیع پیاز زعفران بصورت رایگان بین کشاورزان اشاره کرد و گفت: علاقمندان به کشت زعفران می‌توانند برای دریافت پیاز زعفران به جهاد کشاورزی شهرستان‌ها مراجعه کنند.

درجانی با بیان اینکه زعفران برای نخستین بار در سال ۸۷ در گیلان کشت شده است، افزود: مصرف زعفران موجب افزایش ایمنی بدن، افزایش گردش خون، محافظت از سلامت قلب کنترل دیابت، کاهش اضطراب، تقویت قدرت استخوانی، بهبود عملکرد عصب، ضدافسردگی، جلوگیری از سرطان، درمان التهاب و کاهش درد وکاهش اختلالات معده می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.