• سه‌شنبه / ۷ آبان ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98080703547
  • خبرنگار : 50176

سالانه ۴۰۰۰ تن گوجه‌فرنگی در لرستان فرآوری و روانه بازار می‌شود

گوجه فرنگی

ایسنا/لرستان مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه ۴۰۰۰ تن گوجه‌فرنگی در استان فرآوری و روانه بازار می‌شود.

به گزارش ایسنا، صید احمد مرادی با اعلام این خبر افزود: سطح زیر کشت گوجه‌فرنگی در ۱۱ شهرستان استان ۱۲۱۰ هکتار و متوسط برداشت ۳۵ تن در هکتار است.

وی بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد محصول تولیدی به‌صورت تازه خوری مورد مصرف قرار می‌گیرد و ارزش اقتصادی هر کیلوگرم ۹ هزار ریال است که در صورت فرآوری ارزش‌افزوده‌ای ۱۰ برابری پیدا می‌کند.

این مسئول اضافه کرد: ۱۵۰۰ نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی و مشاغل خانگی در سطح استان در این زمینه مشغول به کار می‌باشند.

مرادی تصریح کرد: تولید رب گوجه در سال جاری نسبت به سال قبل از رشد ۶۰ درصدی برخوردار بوده است.

 مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سرانه مصرف گوجه‌فرنگی ۵۰ کیلوگرم است که دارای ویتامین  D و C   منابع کلسیم  فسفر و آهن است.

وی افزود: گوجه در تامین انرژی و رژیم غذایی خانواده‌ها اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد در همین راستا کارگاه‌های فرآوری در طول فصل توان فرآوری ۴۰۰۰ تن را داشته و دو واحد صنعتی نیز در این زمینه فعالیت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.