• چهارشنبه / ۸ آبان ۱۳۹۸ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98080803658
  • خبرنگار : 50294

مدیر امور باغی جهاد کشاورزی استان:

4 درصد از اراضی کشاورزی کردستان را باغات تشکیل می‌دهد

4 درصد از اراضی کشاورزی کردستان را باغات تشکیل می‌دهد

ایسنا/کردستان مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی کردستان گفت: حدود 4 درصد از اراضی کشاورزی استان معادل 47 هزار و 640 هکتار را باغات تشکیل می‌دهد و سالیانه بیش از 337 هزار تن انواع محصولات باغی در کردستان تولید می‌شود.

زاهد حاجی میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حدود 34 هزار و 388 هکتار، معادل 72 درصد از اراضی باغی کردستان، آبی و مابقی دیم می‌باشد.

وی در خصوص تولید سالیانه عمده محصولات باغی استان کردستان عنوان کرد: کردستان در زمینه تولید توت‌فرنگی با 39 هزار و 799تن مقام اول کشوری و در تولید گردو با 12 هزار و 294 تن مقام هشتم کشوری و همچنین در زمینه تولید انگور نیز با 115هزار و 53 تن مقام دهم کشوری را به دست آورده است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی کردستان افزود: به طور کلی تولید میوه‌های دانه دار 61هزار و 418 تن و میوه‌های هسته‌دار 82 هزار و 533 تن در سال است.

وی ادامه داد: ظرفیت استان برای توسعه باغات در اراضی مستعد و شیب‌دار حداقل تا سطح 100هزار هکتار نیز وجود دارد و افزایش تولیدات باغی تا مرز بیش از یک میلیون تن نیز پیش‌بینی می شود که این مهم نیازمند تامین آب و زیرساخت‌های لازم است.

به گفته وی در حال حاضر 70 واحد گلخانه با مساحت 197 هزار و 186 متر مربع و تولید سالیانه 4 هزار تن سبزی و صیفی و بیش از سه میلیون شاخه گل‌وگیاه در استان وجود دارد.

حاجی میرزایی، اضافه کرد: همچنین 8 واحد پرورش قارچ دکمه‌ای با مساحت 27 هزار و 583 متر مربع با تولید سالانه سه هزار و 177 تن قارچ دکمه‌ای در استان مشغول فعالیت است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی کردستان، با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش دام و طیور تصریح کرد: استان کردستان بیش از سه میلیون واحد دامی دارد.

به گفته وی این میزان شامل 26 هزار و 615 راس دام سنگین در 403 واحد صنعتی و همچنین دارای 23 هزار و 438 راس در یک هزار و 695 واحد نیمه صنعتی و مابقی در واحدهای سنتی و روستایی است.

حاجی میرزایی با اشاره به تولید سالیانه بخش دام و طیور خاطرنشان کرد: سالیانه به همراه یک میلیون و 73 هزار راس دام سبک بیش از 238 هزار تن شیر و 27 هزار تن گوشت قرمز تولید می شود.

وی در پایان یادآور شد: سیاست استان در راستای افزایش تعداد دام سنگین و واحدهای صنعتی و جایگزینی آن با دام‌های سبک می‌باشد، که می‌تواند تولید گوشت را تا سقف 40 هزار تن و تولید شیر را به 250 هزار تن در سال افزایش دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha