• چهارشنبه / ۸ آبان ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98080804127
  • خبرنگار : 50177

وجود ماهیان کور غارزی در لرستان

ماهی کور

ایسنا/لرستان معاون پژوهشی دانشگاه لرستان گفت: تمهیدات اقلیمی رعایت شود و نیاز است روی شناخت و درمان بیماری‌های آبزیان کار شود.

به گزارش ایسنا، محمد فیضیان در هفتمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران اظهار کرد: با توجه به پرورش ماهیان سردآبی استان نیاز بود چنین کنفرانس‌هایی برگزار شود.  

وی ادامه داد: تلاش این است بتوانیم در ارتباط با توسعه دانش شیلاتی و پرورش آبزیان در استان فعالیت داشته باشیم، با داشتن گروه شیلات و دانشکده دامپزشکی می‌توانیم در این راستا مؤثر باشیم.

فیضیان بیان کرد: با توجه به شرایط آزمایشگاهی و تجهیزاتی دانشگاه لرستان می‌توان از این ظرفیت بهره‌مند شویم.  

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه لرستان دارای منابع آبی خوبی است جایگاه اول در پرورش ماهیان سردآبی دارد.

وی اضافه کرد: علیرغم وجود رودخانه‌های سیمره و کشکان و منابع ژنتیکی خوبی که در مورد ماهیان در این رودخانه‌ها وجود دارد ولی به خوبی روی آن‌ها مطالعه نشده است و باید مطالعات ویژه در این راستا انجام شود.  

این مسئول گفت: لرستان ۱۷ درصد کل تولید ماهیان سرد آبی کشور و ۱۲ درصد کل تولید ماهیان سردآبی ایران در بین استان‌های غیرساحلی کشور را دارد.  

فیضیان بیان کرد: ماهیان کور غارزی به عنوان ماهیان منحصربه‌فرد در لرستان وجود دارد که بیانگر پتانسیل بالای استان به لحاظ تنوع زیستی است.  

وی یکی دلایل خسارت به مزارع پرورش ماهی را مکان‌یابی غیر اصولی و عدم رعایت حریم رودخانه عنوان کرد و افزود: نیاز است در این راستا تمهیدات اقلیمی رعایت شود و روی شناخت و درمان بیماری‌های آبزیان کار شود.   

فیضیان اظهار کرد: باید از ظرفیت استارت آپها برای معرفی ویژگی‌های استان استفاده شود و از مطالعات تحقیقاتی در این کنفرانس برای حل مشکلات و چالش‌ها بهره ببریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.