• شنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 98081105568
  • منبع : صدا و سیما

پخش مسابقه طنز «آقا باش، خانم باش»

پخش مسابقه طنز «آقا باش، خانم باش»

مسابقه رادیویی «آقا باش، خانم باش» عنوان برنامه جدید رادیو صباست که به‌زودی روی آنتن می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، «آقا باش، خانم باش» یک مسابقه‌ رادیویی در حوزه خانواده است که با رویکرد طنز اوقات خوشی را برای مخاطبان و شرکت‌کنندگان فراهم می‌کند.

فرشته علی‌پور ـ تهیه‌کننده این مسابقه‌ ـ گفت: این برنامه در پنج مرحله با حضور زوج‌های جوان اجرا می‌شود. بخش‌های مختلف این برنامه شامل اطلاعات عمومی درخصوص خانه و خانواده، مروری بر فیلم‌ها و سریال‌های خانواده محور، موقعیت‌های نمایشی با بازیگری شرکت‌کنندگان، بیان جملات محبت‌آمیز و معادل‌سازی توسط طرف مقابل، بازی‌های دونفره و ... است.

وی درباره هدف از طراحی این مسابقه توضیح داد و افزود: در این برنامه سعی داریم مفاهیمی چون درک متقابل، احترام به حقوق همدیگر، راه‌های رسیدن به تفاهم، ابراز علاقه و عشق ورزیدن، فداکاری و از خودگذشتگی و همچنین شیوه‌های تربیت فرزند صالح و سالم را در فضایی شاد و سرگرم‌کننده در کنار هم مرور کنیم.

مسابقه رادیویی «آقا باش، خانم باش» از یازدهم آبان، روزهای زوج ساعت ۱۲ به تهیه‌کنندگی فرشته علی‌پور، با اجرای فاطمه عباسی و امین ضیایی روی موج اف‌ام ردیف ۱۰۵,۵ مگاهرتز از رادیو صبا پخش می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha