• شنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98081105645
  • خبرنگار : 50378

/گردشگری غذا/

سفری خوشمزه به کشور پیتزا

سفری خوشمزه به کشور پیتزا

ایسنا/خراسان رضوی مردم ایتالیا به ملتی با فرهنگ شهرت دارند که از ادبیات، هنر، شعر و موسیقی بسیار غنی برخوردارند و البته یکی از تاثیرگذارترین کشورهای جهان در زمینه غذا هستند زیرا بسیاری از غذاهای معروف جهان طعم و مزه، ریشه‌هایی ایتالیایی دارند.

به گزارش ایسنا، غذا در ایتالیا طی قرن‌های گذشته به واسطه تغییرات اجتماعی و سیاسی، بهره‌گیری از فرهنگ غذایی گذشتگان و آشنایی با چگونگی استفاده از گونه‌های مختلف مواد خوراکی شهرت جهانی پیدا کرده است و طعم‌های جذاب هر منطقه در ایتالیا گردشگران زیادی را برای سفر به این منطقه تشویق می‌کند.

طعم غذاها از منطقه‌‎ای به منطقه دیگر در ایتالیا متفاوت است و هر کدام از غذاها مزه‌های جذاب و خاص خود را دارد؛ در شمال ایتالیا بیشتر غذاهایی ساده و محلی طبخ می‌شود در حالی که در جنوب این کشور غذاهایی سبک و تازه‌تر رواج دارد.

زمانی که حرف از غذای ایتالیایی می‌شود، همه به یاد پیتزا می‌افتند؛ یکی از پیتزاهای معروف ایتالیا مارگارتا «Pizza Margherita» نام دارد، این پیتزا برای اولین بار توسط «رافائل اسپوزینو» پیتزاپز معروف ایتالیایی برای ملکه مارگارتا تهیه شد. پیتزا مارگارتا از ریحان، گوجه و پنیر ماتسرلا تهیه می‌شود که روش پخت مخصوص آن این غذا را لذیذتر می‌کند.

چیتی « Cichetti» نام غذایی ایتالیایی است که کم‌تر شنیده می‌شود، چیتی اسنک‌های ونیزی است که طعم اصلی آن‌ را از سبزی‌ها فصلی تازه و غذاهای دریایی می‌گیرند که می‌تواند ظاهری ساده یا رنگی داشته باشد.

ریزوتو « Risotto» یکی از غذاهای مردم شمال ایتالیا است که روشی جدید برای روش پخت برنج که در این منطقه بیشتر تولید می‌شود ابداع کرده‌اند. ریزوتو برنجی است که با انواع طعم‌دهنده‌ها (گوشت، ماهی، سبزیجات و ...) ترکیب می‌شود و ترکیبی سوپ مانند به خود می‌گیرد.

علاقه‌مندان به بادمجان نیز می‌توانند در ایتالیا پارمیگینا ملانزین « Parmigiana Melanzane» که ترکیبی از بادمجان، گوجه و پنیر است را امتحان کنند. پارمیگینا ملانزین غذای مردم جنوب ایتالیا است که امروزه در تمام نقاط این کشور طرفداران زیادی مانند گیاه‌خواران دارد.

یکی از غذاهای ایتالیا که به غذای فقرا شناخته می‌شود ریبولیتا « Ribollita» نام دارد. گفته می‌شود این غذا توسط رعیت تهیه می‌شده به این شکل که بخشی از غذا که پخت آن ناتمام بود مثل نان و سبزیجات را قبل از جوشاندن در آب از اربابان خود می‌گرفتند. ریبولیتا سوپی مقوی و غنی است و از مهم‌ترین غذاهای توسکانی تلقی می‌شود.

مردم ایتالیا مانند مردم ایران علاقه خاصی به مصرف انواع دسرها دارند که تورونی « Torrone» یکی از آن‌ها است. این شیرینی از عسل، سفیده تخم مرغ، آجیل بو داده و هر نوع میوه مرکبات تهیه می‌شود و پس از فرو بردن در شکلات آن را سرو می‌کنند.

تیرامیسو « Tiramisu» نوع دیگری از دسر است که متعلق به منطقه ونتو ایتالیا بوده و در جهان علاقه‌مندان زیادی پیدا کرده است البته کیفیت تیرامیسویی که در رستوران‌های ایتالیا سرو می‌شود با تمام تیرامیسوهای دنیا متفاوت است.

منبع:
www.walksofitaly.com
travelfoodatlas.com

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha