• یکشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۸ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98081206951
  • منبع : دانشگاه صنعتی شریف

برپایی همبست آب و انرژی و محیط زیست در دانشگاه شریف

برپایی همبست آب و انرژی و محیط زیست در دانشگاه شریف

ششمین برنامه تبادل علم و فناوری با حضور دانشمندان مطرح جهان اسلام در دانشگاه صنعتی شریف برپا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ششمین برنامه تبادل علم و فناوری با هدف همکاری‌های علمی، فناورانه و نوآورانه در همبست آب و انرژی و ایجاد راهکاری برای توسعه ظرفیت‌های بالقوه در جهان اسلام در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

این همبست در چهار محور "سیستم‌های انرژی پایدار"، "چالش‌های زیست محیطی فرامرزی"، "نقش مواد پیشرفته در آینده صنعت انرژی" و "بهینه‌سازی مصرف انرژی در تصفیه آب و فاضلاب" روز یکشنبه ۱۹ آبان با حضور دانشمندان مطرح جهان اسلام برگزار می‌شود.

در حاشیه‌ این رویداد سلسله کارگاه‌هایی با عناوین "کارگاه همبست آب، انرژی و غذا"، "کارگاه سیستم‌های مدیریت باتری در وسایل نقلیه الکتریکی"، "کارگاه ذخیره‌سازی انرژی" و "کارگاه آشنایی و کار با نرم‌افزار HOMER " برپا خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند به منظور اطلاع از جزئیات نشست و ثبت‌نام به سایت رسمی برنامه به نشانی step.mstfdn.org مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha