• یکشنبه / ۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98090301228
  • خبرنگار : 71438

زمان احتمالی برگزاری بازی‌های عقب افتاده هفته هجدهم لیگ برتر فوتسال

زمان احتمالی برگزاری بازی‌های عقب افتاده هفته هجدهم لیگ برتر فوتسال

به احتمال زیاد بازی‌های عقب افتاده هفته هجدهم لیگ برتر فوتسال اواسط یا اواخر دی‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، هفته هجدهم لیگ برتر فوتسال عصر جمعه با برگزاری ۴ دیدار پیگیری شد و سه بازی طبق اعلام قبلی لغو شد. بر این اساس جدال تیم‌های مس سونگون با شهروند ساری، مقاومت البرز با گیتی پسند و هایپر شاهین شهر با فرش آرای مشهد لغو شد.

با توجه به فشردگی شدید بازی‌ها و برگزاری اردوی تیم ملی امکان برگزاری بازی‌های عقب افتاده در بین هفته‌های لیگ نیست و شنیده می‌شود سازمان لیگ به دنبال زمانی برای برگزاری این بازی‌هاست.

احتمال این که این مسابقات در دی‌ماه برگزار شود زیاد است. سازمان لیگ ابتدا در تلاش است تا فشردگی بازی‌ها در هفته های پایانی را بیش‌تر کند و اگر موفق نشد بازی‌های عقب افتاده بعد از پایان نیم فصل دوم برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha