رئوف رحیمی امروز ٥ آذرماه در جلسە دیدار استاندار کردستان با کارآفرینان استان کە در استانداری کردستان برگزار شد، بە نمایندگی از مراکز مشاورە کارآفرینی استان، اظهار کرد: مرکز مشاورە در زمینە کارآفرینی برای پیشبرد اهداف مورد نظر و نشان دادن نقشە راە برای تحقق ایدە موردنظر امری ضروری است؛ زیرا مراکز مشاورە پل میان مردم و بخشهای خصوصی محسوب میشود.
وی با توجە بە ضرورت نقشە راە در پیشبرد ایدەها، عنوان کرد: امروزە با وجود مشکلات موجود بر سر راە کار و کارآفرینان، بە جای طراحی نقشە راە، راە نجات را بە کارآفرینان پیشنهاد میکنیم و بدون شک نقشە راە نجات به شدت قانون گریز است.
رحیمی راەحل موجود را اینگونە برشمرد و ادامە داد: بهتر آن است کە دستگاەهای اجرایی بە جای وضع قوانین سفت و سخت، کارآفرینان را در راستای تحقق اهدافشان یاری کند.
این کارآفرین نمونە دیگر مشکلات موجود بر سرراە بیزنس را اینگونە برشمرد و افزود: یکی از اهرمهای موثر در اشتغال کشور که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفتهاست، اشتغال در روستاها است بە همین منظور نیازمند آموزش لازم کارآفرینی بە روستاییان هستیم.
بە گفتە وی عدم اهمیت بە قدرت مشاورە در نزد مردم و مدیران از مهمترین مشکلات موجود در بحث کار و کارآفرینی است.
رئوف رحیمی تصریح کرد: ما برای دستیابی بە توسعە و پرورش کودکانی با هوش مالی بالا نیازمند تاسیس مدارس کارآفرینی در استان هستیم.
بە عقیدە وی، ایجاد مجتمع و کلینیکها و مراکز کارآفرینی بە منظور گردهمایی کارآفرینان برای تدوین و تنظیم و تبیین نقشه راەها در پیشبرد اهداف و ایدەها بسیار موثر خواهد بود.
رحیمی در پایان خاطر نشان کرد: وجود نظام مهندسی کارآفرینی و ایجاد دیدبان کارآفرینی در تجارت استان بسیار موثر خواهد بود.
ساحل زارعی، مدیرعامل موسسە ژیار، در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه بدون گسترش و توسعە کارآفرینی نمیتوانیم بە هدف اصلی آن دستیابیم؛ و از آنجا کە کار آفرینی با نوآوری و خلاقیت همراە است، مفهوم فعالیتهای کارآفرینی نیازمند بستر آموزشی هدفمند در این حوزە است.
وی عنوان کرد: آموزش و پرورش بە عنوان متولی آموزشی موظف بە آموزش دانشآموزان در سطوح پایین است لذا برای این مهم نیازمند بستر آموزشی مناسبی برای تعریف و تبیین وظایف و تغییر نگرش نسبت بە کارآفرینی هستیم.
زارعی با اشارە بە اهمیت حوزە کارآفرینی اجتماعی افزود: در اصل نیازمند آموزش انواع کارآفرینی بە ویژە آموزش حوزە کارآفرینی اجتماعی هستیم؛ زیرا نمیتوان در شرایط فعلی جامعە و با حجم بالای آسیبهای اجتماعی افرادی تربیت کنیم کە دیدگاهشون بە کارآفرینی صرفا مزیتهای مالی باشد، لذا ما بە دنبال تربیت افرادی هستیم کە مشوق آنها حس نوع دوستی باشد.
وی ادامە داد: باید سیاستی را در خصوص سرمایەهای اجتماعی در راستای توسعە کشور لحاظ کنیم، اما متاسفانە با توجە بە ظرفیتهای وسیع کشور در زمینە کارآفرینی استفادە درستی از این ظرفیتهای اجتماعی در راستای توسعه کشور صورت نمیگیرد.
ساحل زارعی تاکید کرد: کارآفرینی اجتماعی در اصل بە دنبال توسعە راەحلهای عملی برای حل مشکلات اجتماعی است و کارآفرینان اجتماع در اصل بە دنبال آن هستند کە در مقیاس بزرگتر ایفای نقش کنند.
مدیرعامل موسسە ژیار در پایان خاطرنشان کرد: آنچە کە در کارآفرینی اجتماعی حائز اهمیت است طراحی مدل پویا و فعال در حوزە کارآفرینی است و بە حضور سایر نهادها و مجموعەها بە منظور عملی کردن ایدەهای مورد نظرخود نیازمند است.
انتهای پیام
نظرات