• شنبه / ۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98090905808
  • منبع : بوشهر

یک محصول ارزشمند با ۱۰ سال ثمردهی مستمر

برداشت زعفران روستای وامنان استان گلستان

ایسنا/بوشهر مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به کشت آزمایشی زعفران گفت: این محصول با ۱۰ سال ثمردهی مستمر یکی از محصولات ارزشمند است که در سال دوم، ثمردهی آن در حدود ۳ کیلوگرم در هر هکتار می باشد می تواند نقشی مهم در تامین معاش خانواده ها داشته باشد.

عبدالمجید دراهکی در حاشیه دوره آموزشی کشت زعفران افزود: با توجه به برگزاری دوره های آموزشی در حوزه کشاورزی با همکاری شهرداری شهر چغادک برای اولین بار در این شهر زعفران کشت و محصول آن توسط کارآموزان شرکت کننده در این دوره برداشت شد.

این مسئول اظهار کرد: مهارت آموزی نقش مهمی در توسعه اشتغال پایدار دارد و محصول زعفران نیز با ۱۰ سال ثمردهی مستمر از محصولات ارزشمندی است که در سال دوم، ثمردهی آن در حدود ۳ کیلوگرم در هر هکتار بوده و می تواند نقش مهمی در تامین معاش خانواده ها داشته باشد.

وی تصریح کرد: زمان کشت محصول زعفران از مرداد تا مهر ماه است که پس از کاشت، پیاز زعفران به مدت هفت تا ۱۰ سال در خاک  باقی می ماند و هر ساله قابل برداشت است و از این نظر کشت این محصول ارزشمند و فراگیری مهارت آن برای کشاورزان مقرون به صرفه خواهد بود.

مدیر کل فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به توسعه آموزش های مهارتی در همه بخش ها و بر اساس نیاز منطقه ای گفت: مهارت پایه و اساس هر شغل است که سرمایه گذاری در این حوزه چیزی جزء بهره وری برای صاحبان فن و مهارت نخواهد داشت.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر از برگزاری اولین دوره مدیریت سایت پرورش میگو در استان بوشهر در شهرستان دیّر خبر داد و گفت: در استان بوشهر ظرفیت های عظیمی در بخش دریایی وجود دارد که آموزش های مهارتی شاغلین و افراد جویای کار در این بخش می تواند به توسعه استان به خصوص در بخش صید و صیادی کمک ویژه ای کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.