نورمحمد فردی امروز یکشنبه ۱۰ آذر در حاشیه رونمایی از تمبر ستاد انتخابات کرج در جمع خبرنگاران گفت: ثبتنام از داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با دستور وزیر محترم کشور در ۲۰۸ حوزه انتخابیه آغاز شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: فرمانداران طبق جدول زمان بندی فرصت دارند از امروز به مدت شش روز هیات های اجرایی را به موازات ثبت نام از داوطلبان، تشکیل دهند.
فردی تصریح کرد: با عنایت به اینکه هیئتهای اجرایی مراکز حوزههای انتخابیه باید همزمان از امروز ۱۰ آذر ماه ۹۸ حداکثر در مدت ۶ روز تشکیل شوند و بر اساس مواد ۳۱، ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و فرمهای آن در چارچوب برنامه زمانبندی انتخابات نسبت به تشکیل هیئت اجرایی اقدام نمایند.
وی افزود: برای تبلیغات داوطلبان انتخاباتی یک هفته در تاریخ مشخص تعیین شده بنابراین تبلیغات زودهنگام تخلف محسوب شده و پیگیری می شود.
رئیس ستاد انتخابات استان البرز ادامه داد: در استان البرز امکانات و تجهیزات برای ثبت نام داوطلبان انتخاباتی در دو حوزه انتخابیه کرج و ساوجبلاغ فراهم است و تمام ابعاد انتخاباتی دراین استان لحظه به لحظه مورد رصد قرار می گیرد.
فردی گفت: هماهنگی خوبی برای برگزاری انتخابات البرز انجام شده و مجریان انتخاباتی به صورت مستمر پای کار بوده و اقدامات موثر را در این زمینه دارند بنابراین انتخاباتی باشکوه را شاهد خواهیم بود.
هیأتهای اجرایی پس از پایان مهلت ثبتنام ظرف یک دوره زمانی ۱۰ روزه و بر اساس جدول زمانبندی شده به صلاحیت ها رسیدگی کنند و نتیجه را اولیه را به افراد اعلام کنند.
انتهای پیام



نظرات