«سرهنگ ابوالفضل کهزادی» اظهار کرد: همگان ملزم به رعایت مقررات و ضوابط ترافیکی به عنوان جزئی از هنجاری اجتماعی جامعه هستند و براین اساس رفتارهایی که برخلاف مقررات راهنمایی و رانندگی صورت گیرد نوعی هنجارشکنی درجامعه محسوب میشود.
وی گفت: این گونه هنجارشکنی همانند هنجارشکنی در دیگر زمینه اجتماعی تا جائی که از حد کم و بیش شناخته شده تجاوز نکند،امری عادی است، ادامه داد: هرگاه شمار هنجارشکنیها در جامعهای و در زمینهای خاص از میزان متعارف فراتر رود ، علل و نقایصی در کار است که باید جستجو کرد و درپی رفع آنها برآمد.
کهزادی خاطر نشان کرد: افزایش غیرعادی میزان هنجارشکنی دریک جامعه بازگو کننده ناتوانی آن جامعه در به عهده گرفتن دو وظیفه اصلی یعنی آموزش هنجارها و نظارت بررفتارافراد است .
وی تصریح کرد: بی توجهی به مقررات مربوط به ترافیک و بالا بودن میزان هنجارشکنی در این زمینه و درنتیجه نابسامانی و آشفتگی ترافیکی ناشی از همین ناتوانی است و چاره این دردها قبل از هرچیزی در آموزش بهتر مقررات و دقت بیشتر در نظارت نهفته است .
به گزارش ایسنا، به نقل از کانال اطلاعرسانی پلیس، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گفت: نباید همه گناه را به گردن رانندگان گذاشت چرا که وقتی عملی خلاف هنجارهای اجتماعی صورت میگیرد سهم جامعه دراین هنجارشکنی اگر از سهم شخص هنجارشکن بیشترنباشد از آن کمترنیست .
کهزادی با اشاره به اینکه براساس قانون، 26دستگاه و نهاد به صورت مستقیم در زمینه ترافیک مسئولیت دارند، گفت: نهادی های مسئول در ایفای نقش خود موفق عمل نکردهاند.
انتهای پیام
نظرات