• سه‌شنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 98091208351
  • منبع : باشگاه دانشجویان

کارگاه آموزشی تولید سوسیس ماهی

شیلات

انجمن علمی دانشجویی شیلات دانشگاه تهران "کارگاه آموزشی تولید سوسیس ماهی" را برگزار می‌کند.

به گزارش «باشگاه دانشجویان» ایسنا، مهمترین عامل منع مصرف محصولات سوسیس و کالباس استفاده از مواد نگه‌دارنده نیتریت و نیترات در آنهاست اما در تولید سوسیس ماهی از نیتریت استفاده نمی‌شود بلکه این نوع سوسیس فاقد هرگونه میکرو ارگانیسم است و علاوه بر این مزه و بو نامطلوب ناشی از ماهی از آن گرفته می‌شود.

مطالب و سرفصل‌های این کارگاه را سید ولی حسینی چهارشنبه ۱۳ آذر ماه ساعت ۱۰ تا ۱۲ در محل گروه شیلات دانشگاه تهران تدریس خواهد کرد.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از طریق آیدی @shilatutac و M_kiiani@ اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.