• سه‌شنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98091208796
  • خبرنگار : 30054

چرا در تولد شمع روی کیک را فوت می‌کنیم؟

بالونچی

سنت گذاشتن شمع روی کیک تولد به زمان بسیار بسیار دور برمی‌گردد. دنباله این سنت را که بگیریم به یونانی‌های باستان می‌رسیم که روشن کردن شمع را روشی برای ادای احترام به خدایان بی‌شمارشان می‌دانستند.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام بالونچی، یونانیان باستان با قرار دادن شمع روی کیک احترام خاص خود را به ایزدبانو ماه یعنی آرتمیس نشان می‌دادند. آنها کیک را به شکل گرد می‌پختند تا نمادی از ماه باشد و روی آن شمع را به عنوان نمادی از نور ماه قرار می‌دادند.

سنت قرار دادن شمع روی کیک در زمان‌های دور در آلمان نیز محبوب بوده است. به دلایلی مذهبی آلمان‌ها شمع را به عنوان نمادی از "نور زندگی" در میان کیک قرار می‌دادند.

برخی از محققان معتقدند که استفاده از شمع روی کیک‌ها معانی دیگری نیز به همراه دارد. مردم شاید باور داشته باشند که دود حاصل از فوت کردن شمع‌ها آرزوها و دعاهایشان را به خدا که در آسمان زندگی می‌کند منتقل می‌کند. برخی دیگر احتمالاً معتقد بودند که این دود به دفع ارواح شیطانی کمک می‌کند.

امروز، ما هنوز شمع های تولد را روی کیک‌ها قرار می‌دهیم. بسیاری از مردم هنوز هم عقاید خرافی در مورد آنها دارند. به عنوان مثال، بسیاری از مردم بر این باورند که قبل از فوت کردن شمع ها باید چند لحظه سکوت و آرزو کرد و بعد از آن وقت فوت کردن شمع‌هاست. اگر همه شمع‌ها با یک نفس خاموش شوند، آرزو برآورده می‌شود و فرد در طول سال موفقیت به دست می‌آورد.

از طرف دیگر، اگر برای خاموش کردن شمع‌ها بیش از یک نفس نیاز باشد یا اگر شخص به کسی بگوید آرزو چه بود، احتمالا آرزویش برآورده نخواهد شد. شما چی فکر می‌کنید؟ آیا تا به حال آرزوی تولد کرده‌اید؟ آیا آرزویتان برآورده شده است؟

اگر یکی از اعضای خانواده‌تان اهل شوخی و سربه سر گذاشتن با شما باشد، ممکن است  که یکبار تجربه سرکار رفتن با شمع های جادویی را داشته باشید. پس از فوت کردن، این شمع ها بطور خودکار - مثل جادو – دوباره روشن می شوند.

در حقیقت، هیچ جادویی در کار نیست. همه این قضیه علمی است!

هنگامی که شمع "معمولی" را فوت  می‌کنید، یک آتش کوچک در حال سوختن، معمولاً در انتهای فتیله باقی می‌ماند این آتش کوچک است که باعث می‌شود روبان کوچکی از دود پارافین مشاهده بکنید.

این آتش به اندازه کافی داغ است تا پارافین را بخار کند ("موم" روی فتیله)، اما به قدری هم گرم نیست که بخار پارافین را به شعله تبدیل کند.

شمع‌های "جادویی" البته ماده خاصی دارند - معمولاً منیزیم - به فتیله اضافه می‌شود. منیزیم دارای دمای احتراق نسبتا کمی است و همین ویژگی باعث می‌شود که آتش باقی مانده در فتیله بتواند با کمک منیزیم شعله را دوباره به فتیله باز گرداند.

اگر به دنبال خرید شمع تولد هستید می‌توانید انواع شمع‌های تولد را در صفحه شمع تولد بالونچی پیدا نموده و به صورت آنلاین سفارش دهید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.