محمود زمانی در گفت و گو با ایسنا افزود: با توجه به گزارشهای رسیده از برخی مدارس مبنی بر ابتلای برخی از دانشآموزان به این بیماری تصمیم گرفته شد برای جلوگیری از شیوع بیماری، مدارس ابتدایی تعطیل شود که امروز سه شنبه نیز تعطیل بود.
وی بیان کرد: این تصمیم در راستای پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا در میان دانشآموزان و توجه به سلامت آنان پس از بررسیها و اعلام گزارشهای نهادهای ذیربط از جمله آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان اتخاذ شده است.
فرماندار تکاب ادامه داد: علاوه بر تعطیلی مدارس، تمهیدات لازم برای پیشگیری از شیوع بیماری آنفوانزا در میان دانشآموزان از جمله معاینه مستمر آنان پیشبینی و اجرا شده است.
وی اظهار کرد: در سه روز گذشته نیز پزشکان و متخصصان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان وضعیت مدارس را به طور دقیق کنترل و پایش و نسبت به معاینه و مداوای دانشآموزان بیمار اقدام کردند.
انتهای پیام
نظرات