• یکشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98092417475
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

تاکید استاندار سیستان و بلوچستان بر ورود بیمه در حوزه صید و صیادی استان

تاکید استاندار سیستان و بلوچستان بر ورود بیمه در حوزه صید و صیادی  استان

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تمام سازمان‌های دولتی در استان بیمه طرح های عمرانی را به سمت بیمه ایران سوق دهند و موظف شوند که از بیمه‌های خارج از استان استفاده نکنند چرا که سوق پیدا کردن به سمت بیمه خارج از استان موجب می‌شود مالیات هم در خارج از استان جذب شود.

احمد علی موهبتی شامگاه گذشته در دیدار با مدیر بیمه ایران گفت: بیمه در جوامع کنونی ریسک زندگی و سرمایه‌گذاری را کمتر می کند و جایگاه بیمه در شرایط فعلی کاملا مشهود است.
موهبتی افزود: بیمه ایران بیمه تضمین شده ای در کشور است و از نظم خوبی برخوردار است و اثرگذاری خوبی دارد.
موهبتی در راستای رونق صنعت بیمه در استان توصیه‌هایی عنوان کرد و گفت: شرکت‌های بیمه‌ای که پروژه‌ها را بیمه می کنند به دلیل اینکه دفاتر مرکزی شان در مرکز کشور است همانجا طرح را بیمه می‌کند و قانونی هم برای ملزم کردن کارفرماها برای استفاده از خدمات بیمه در مرکز استان وجود ندارد.
وی اضافه کرد: هم اکنون سه سد بزرگ شهری کور، کهیر و ماشکید در خارج از استان بیمه شده‌اند و یا به نظر می‌رسد که پروژه‌های بزرگی همچون راه‌آهن و طرح‌های پتروشیمی و فولاد بیمه نشده‌اند.
استاندار تاکید کرد: باید راهکارهایی ارائه شود که پروژه‌هایی که در استان انجام می شوند در خارج از استان بیمه نشوند و در این راستا با ابلاغ و پیگیری و مکاتبه با وزارتخانه‌های مربوطه این موضوع اجباری شود.
وی ادامه داد: در حوزه مالیات  در استان هم این مشکل وجود دارد و تمام شرکت‌هایی که در استان کار اقتصادی می کنند چون دفترشان در مرکز کشور است، مالیات شان را در مرکز کشور پرداخت می‌کنند که این روند باعث کاهش درآمدهای مالیاتی استان می‌شود و کاهش درآمد مالیاتی استان منجر به کاهش درآمد ارزش افزوده که منبع اعتباری سرفصل‌های مختلف شهرداری ها و دهیاری هاست می گردد.
موهبتی تصریح کرد: به عنوان مقایسه در این امر شهرداری دو شهر زاهدان و کرمان که از لحاظ جمعیت و وسعت مشابه اند، به شهرداری کرمان ۲۲ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده کمک شده اما این رقم به شهرداری زاهدان دو میلیارد تومان بوده که نشان می‌دهد وضعیت مالیاتی استان مطلوب نیست.
وی ورود به بخش معدن در استان را ظرفیت خوبی برای بیمه عنوان کرد و گازرسانی در استان را نیز یکی از پروژه‌های بزرگی دانست که در رونق صنعت بیمه در استان موثر خواهد بود.
استاندار همچنین شناسایی و استفاده از متنفذین هر طایفه و افرادی که توانمندی خاصی در این زمینه دارند را در نشر و رونق بیمه و فرهنگ‌سازی در این امر موثر دانست.
وی ورود بیمه در حوزه صید و صیادی در استان را یکی دیگر از ظرفیت ها برای رونق این صنعت عنوان کرد و گفت: تعداد زیاد کشتی‌های باری و صیادی که در سواحل استان وجود دارد  می تواند تحت پوشش خدمات بیمه قرار گیرند.
موهبتی همچنین به ورود بیمه به پروژه‌ها و ساخت و سازهای سواحل مکران اشاره کرد و آن را ظرفیت مطلوبی برای رونق این صنعت در استان دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha