• سه‌شنبه / ۲۶ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98092619772
  • منبع : فدراسیون فوتبال

تهدید سرمربی امیدها/ استیلی: نمی‌توانیم بدون نفرات کامل به قطر برویم

تهدید سرمربی امیدها/ استیلی: نمی‌توانیم بدون نفرات کامل به قطر برویم

سرمربی تیم فوتبال المپیک ایران با تاکید دوباره بر مواضع قبلی خودش پیرامون ضرورت حضور کلیه نفرات در اردوی قطر گفت: نمی‌توانیم اجازه بدهیم بازیکنی در این اردو حضور نداشته باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حمید استیلی با بیان این مطلب گفت: با این وجود که بارها پاسخ منفی سازمان لیگ را شنیده‌ایم یک بار دیگر درخواست می کنم مسابقه جام حذفی را به خاطر تیم امید لغو کنند.

سرمربی تیم ملی فوتبال امید اضافه کرد: به عنوان کسی که سال‌ها در جام‌های مختلف بازی کرده‌ام و سال‌ها مربیگری کرده‌ام باید بگویم تک بازی جام حذفی قابل جبران نیست. به همین دلیل مسوولان دو تیم استقلال و سپاهان می‌خواهند با نفرات کامل این بازی حساس را برگزار کنند. برای ما امکان ندارد که حتی یک بازیکن را با خودمان به قطر نبریم. بر همین اساس خواهش می‌کنم مسوولان سازمان لیگ برای این یک مسابقه حساس جام حذفی تصمیم دیگری بگیرند. این یک بازی را به تعویق بیاندازند تا بدون حرف و حدیث تیم المپیک با تمامی نفرات راهی قطر شود. در غیر این‌صورت ما هم نمی‌توانیم اجازه بدهیم بازیکنی در این اردو حضور نداشته باشد و شرایط برای همه ما سخت می‌شود.

استیلی در پایان گفت: بارها به این موضوع اشاره کردم که حریفان ما همه در اردو هستند و امروز وقت حمایت از منافع ملی است. از سازمان لیگ واقعا انتظار داریم در این موضوع همکاری کنند. وقتی یک مسابقه می‌تواند مشکل تیم امید را حل کند درخواست می‌کنیم همکاری لازم را داشته باشند و این بازی را به تعویق بیاندازند. در این شرایط ما هم می‌توانیم از اردوی قطر که آخرین فرصت تیم امید است استفاده کنیم و با شرایط مناسب وارد بازی‌های دور نهایی در تایلند شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۶ ۱۴:۰۶

آقاي استيلي مي توانيد همين الان يك بازيكن ديگر از استقلال يا سپاهان را به اردو دعوت كنيد خود به خود بازي كنسل مي شود. چرا خودتان دست به كار نمي‌شويد. عارف غلامي مگر كاپيتان تيم تا نبود حالا دعوتش كن و اگر مساله انضباطي داشت يا دارد هفته بعد خط بزن